2022-09-23 14:04:01

Irriteret Mathias Jensen: Det er basic stuff i fodbold

Mathias Jensen begræder Danmarks fejl mod Kroatien, og det irriterer ham særligt, at der ikke blev lukket af efter Christian Eriksens perlemål.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

49'
1 0
Borna Sosa
Mål
77'
1 1
Christian Eriksen
Mål
79'
2 1
Lovro Majer
Mål

bold.dk i Zagreb.

Danmark havde offensive problemer i den vigtige Nations League-kamp mod Kroatien, men Christian Eriksen så alligevel ud til at redde et kryds.

Få minutter efter Eriksens klassemål til 1-1 gik det dog galt igen, da kroaterne scorede til 2-1, hvilket frustrerer indskiftede Mathias Jensen.

- Jeg synes egentlig, vi kom godt tilbage i kampen, men så må vi bare ikke indkassere et mål så hurtigt efter udligningen. Vi nåede jo ikke at se, hvordan de reagerede på vores mål.

- Jeg er skuffet, for jeg synes, der var plads, og de kunne ikke lide, når vi havde bolden, men vi lavede bare for mange fejl, siger Jensen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Irriteret Mathias Jensen: Det er basic stuff i fodbold
Foto: Denis Lovrovic/AFP/Ritzau Scanpix

Var det mangel på koncentration efter Eriksens mål?

- Ja, det kan man godt sige. Det er bare ikke godt nok. Man ved, at der tit bliver scoret eller givet store chancer væk lige efter et mål. Det er bare basic stuff i fodbold. Så kan vi kalde det mangel på fokus, det ved jeg ikke. De spillede hurtigt, og vi kom lidt for sent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi havde snakket om, at når de gerne vil spille ét-to, så er det nogle gange bedre bare at stå lidt lidt afventende og lade dem spille foran, men det er en svær balance, for man er også nødt til at holde pres på boldholderen, så de ikke spiller ned bag os, siger Mathias Jensen til bold.dk.

Nu skal Danmark krydse fingre for østrigsk hjælp mod Kroatien, hvis førstepladsen i Nations League skal kunne blive en realitet.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

49'
1 0
Borna Sosa
Mål
77'
1 1
Christian Eriksen
Mål
79'
2 1
Lovro Majer
Mål

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0