2022-11-29 13:16:01

Landsholdet fik en fridag: En tur i storcenter og træning i fitness

Jesper Lindstrøm fortæller på tirdagens pressemøde, at det var vigtigt med en fridag under VM, da flere af spillerne fik lov til at tænke på andet end fodbold. Det blev blandt andet til en tur i et storcenter for nogle af spillerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

Tirsdag var det danske landshold tilbage i aktion, efter de mandag havde fået en fridag under VM-slutrunden.

Landstræner Kasper Hjulmand havde meldt ud, at de fleste af landsholdsspillerne ville få en fridag, mens andre fik lov til at træne let.

Det var dog også tiltrængt for den danske trup, da man nu fik muligheden for at tænke på andre ting end fodbold, siger Jesper Lindstrøm på tirsdagens pressemøde

- Det var fint. Jeg tror, at alle trænede på en eller anden måde i fitness eller på banen. Nogle valgte at tage i storcenter for at komme lidt ud og se nogle andre ting end hotellet, mens andre blev på hotellet for at slappe af. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Landsholdet fik en fridag: En tur i storcenter og træning i fitness
Foto: Gareth Bumstead/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det var meget individuelt, hvad man lige følte for. Nogle gange er det vigtigt, at man kan tænke på nogle andre ting end fodbold. Så kommer man mere sulten tilbage.

Der venter Danmark en afgørende kamp onsdag, når de skal på jagt efter en sejr mod Australien, hvis de ikke skal tidligt hjem til jul, og Lindstrøm regner da også med, at fridagen har hjulpet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at alle er klar til at give den gas til træning senere i dag, og så ser vi frem til kampen onsdag, lyder det fra Eintracht Frankfurt-danskeren.

Danmark tørner sammen med Australien klokken 16:00 dansk tid, hvor bold.dk vil være til stede på Al Janoub Stadium.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0