2022-09-26 12:35:01

Mæhle vil stå knivskarpt til VM: Spilletid eller ekstraarbejde

Landsholdsbacken Joakim Mæhle fortæller, at han er parat til at lave ekstraarbejde for at stå knivskarpt til VM-slutrunden i midten af november.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

Om under to måneder tager Danmark hul på VM-slutrunden i Qatar.

Det netop afsluttede landsholdssamling var den sidste, inden det går løs mod Tunesien den 22. november, og derfor er det nu op til spillerne selv at forberede sig og gøre sig fortjent til en plads i VM-truppen.

Der er ingen tvivl om, at det optimalt set kræver mere eller mindre fast spilletid på klubbasis, men hvis det ikke bliver scenariet, må der tys til ekstraarbejde på eget initiativ.

Sådan lød det fra Joakim Mæhle, da bold.dk og den øvrige presse spurgte landsholdsbacken, hvad der blev vigtigt frem mod VM.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Mæhle vil stå knivskarpt til VM: Spilletid eller ekstraarbejde
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Det bliver helt klart at holde mig knivskarp. 100 procent. Jeg skal gøre alt for at stå knivskarpt og gøre alt for at spille hver eneste weekend, sagde han og fortsatte. 

- Og hvis ikke det er mig, der spiller 90 minutter, så skal jeg gøre alt for, at jeg selv står knivskarpt ved at lave noget ekstra. Vi skal selvfølgelig passe på os selv og vores kroppe, men der er ingen tvivl om, at jo mere spilletid, man får, jo bedre er det, sagde Atalanta-danskeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mæhle forklarede desuden, at det ikke behøvede at komme som en opfordring fra Kasper Hjulmand, da spillerne selv er helt klar over, hvad der skal til.

- Det er ikke noget, han behøver at sige til os. Det ligger jo i os, at vi vil spille, og vi ved godt, at rytme og 90 minutter i benene i hver eller hver anden weekend er meget bedre fremfor at spille nul minutter, afsluttede den tidligere AaB-back.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0