2022-09-26 13:35:01

Magtesløs Hjulmand frygter skader: Uhyggeligt program inden VM

Den danske landstræner Kasper Hjulmand føler sig magtesløs i forhold til VM-forberedelserne, da spillerne går et uhyggeligt kampprogram i møde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

- Der er ikke noget værre. 

Sådan lød det fra Kasper Hjulmand, da landstræneren efter søndagens 2-0-sejr over Frankrig fortalte bold.dk og den øvrige presse, at han fra nu af kommer til at føle sig magtesløs i forhold til spillernes forberedelse frem mod VM-slutrunden.

- Man er jo magtesløs. Der er ikke noget værre, end når ens skæbne er i hænderne på andre, og man ikke kan gøre noget ved det. Det er jo forfærdeligt. Jeg krydser fingre og håber på det bedste, og så stiller vi os til rådighed med det, vi kan. 

- Det er sgu hårdt at gå og vente på. Jeg ville så gerne pakke dem alle sammen sammen og dermed have dem klar til VM, lød det fra landstræneren.

Hjulmand uddybede efterfølgende, at han særligt er nervøs for, at spillerne pådrager sig skader i det heftige kampprogram, der venter i perioden op til VM.

- Der er lang tid til, at vi skal samles, og det kan se helt anderledes ud. Det kan virkelig forandre tingene, hvis der er nogle spillere, der er ude. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Magtesløs Hjulmand frygter skader: Uhyggeligt program inden VM
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg kan ikke tro andet, end at der kommer til at være skader på det tidspunkt, jeg skal udtage, så det bliver nogle nervepirrende uger, sagde Hjulmand og fortsatte.

- Det er et uhyggeligt program, spillerne er sat ind i nu her, og jeg synes, man kan se så mange skader derude i øjeblikket. Det er ikke bare i den periode, vi går ind i nu, det er akkumuleret over de seneste par år med corona og så videre. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er sådan et akkumuleret stress, men jeg håber bare, at de klarer sig godt og tænker på VM hver dag.

Slutteligt bekræftede Hjulmand, at han kommer til at sidde helt ude på stolen, når de landsholdsaktuelle spillere uge efter uge skal i kamp.

- Ja. Jeg er jo ligeglad med, om de vinder, de skal bare ikke blive skadet. 

- Ej, jeg håber det bedste for dem, og jeg ved, hvor fokuseret de er, og de skal selvfølgelig fyre den af i klubberne. Mit håb er jo bare, at de slipper godt igennem det, afsluttede landstræneren.

Danmark tager hul på VM-slutrunden den 22. november mod Tunesien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0