2022-11-25 17:27:01

Maratonkampe kommer bag på Eriksen: Havde intet hørt

Det kommer bag på Christian Eriksen, at der lægges så mange minutter til kampene under VM i Qatar.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

I løbet af de første dage under VM-slutrunden i Qatar har der i mange kampe været usædvanligt mange minutters forlænget spilletid.

De ekstra minutter, som dommerne er blevet bedt om at lægge til for at få mest muligt effektiv spilletid, kommer bag på Christian Eriksen, som forklarer, at det ikke var noget, han og holdet var blevet gjort opmærksom på før slutrunden.

- Det er nyt for os. Vi vidste ikke, at der ville blive lagt så meget tid til.

- Jeg ved ikke, hvornår vi skulle have hørt om det. Vi hørte i hvert fald ikke om det på det dommermøde, vi havde før slutrunden, så vi fandt først ud af det, da vi så kampene.

- Det giver jo det hold, der er bagud en større mulighed for at komme tilbage, Vi kunne godt have brugt mere end fem i vores kamp mod Tunesien, siger Eriksen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Maratonkampe kommer bag på Eriksen: Havde intet hørt
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Landstræner Kasper Hjulmand forklarer, at de ekstra minutter er noget, han medregner, når han justerer på holdet i løbet af kampene.

- Det har været meget anderledes, og det er noget, jeg har med i mine overvejelser, når jeg skifter ud, at det formentlig er otte-ti minutter længere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg ved, at man som spiller også tænker, at man kører på det sidste, når man runder de 90 minutter, men nu kan der godt være ti minutter endnu.

- Der er forskel på lige at skulle klemme ballerne sammen de sidste to, og at der er ti minutter tilbage, så jeg tror også, det gør en forskel på spillerne, siger Hjulmand. 

Danmarks næste kamp er mod Frankrig lørdag klokken 17:00 dansk tid. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0