2023-03-29 08:12:52

Rekordmange spiller fodbold i Danmark

Næsten 360.000 personer var i 2022 medlem af en fodboldklub i Danmark, hvilket er rekordmange. Det begejstrer DBU-formand Jesper Møller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra 2021 til 2022 steg antallet af medlemmer i danske fodboldklubber med 14.677.

Derfor står hele 359.355 på tværs af landet i dag til at være meldt ind i en fodboldklub på et eller andet niveau, og det er historisk højt.

- Det er fantastisk at se medlemstallet nå nye højder, og at rekordmange danskere nu forenes om glæden ved fodboldspillet, siger DBU-formand Jesper Møller.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Rekordmange spiller fodbold i Danmark
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Det skyldes blandt andet det store arbejde, der bliver lavet i klubberne landet over, Lokalunionerne og DBU, og tallene skal også ses som et stort skulderklap til det.

- Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at skabe gode rammer for alle, der ønsker at spille fodbold. Vi ved, at sporten har en positiv effekt på både fællesskabet og sundheden. 

- Uanset køn og alder, så er der gode tilbud landet over, som giver dig muligheden for at være en del af fodboldens særlige fællesskaber og få masser af sund motion. De tilbud skal vi fortsætte med at udvikle, siger Møller.

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce