2022-11-28 07:22:26

SATS PÅ: Målfattigt Sydkorea-Ghana-møde i vente

bold.dk's spilekspert Nicolai Bisgaard har indstillet kikkerten på Sydkoreas kamp mod Ghana for at finde dagens bedste tip.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

Det bliver ikke et målorgie, når Sydkorea og Ghana i dag krydser klinger. I hvert fald ikke, hvis man spørger SATS PÅ-vært Nicolai Bisgaard, hvis spiltip hedder:

Begge hold scorer ikke og samtidig under 2.5 mål - odds 1.92 hos CASHPOINT.

- Sydkorea og Uruguay skrev VM-historie, da de i runde et spillede den første kamp nogensinde ved en VM-slutrunde uden nogle afslutninger på mål. Det var tydeligt, at Sydkorea var enormt påpasselige, som vi har set så mange af de små nationer være ved dette VM. 

- Jeg ser ingen offensive kvaliteter hos Sydkorea. Tottenhams Heung-Min Son vil selvfølgelig gøre sit, men han var slet ikke involveret i deres første kamp, og det er fordi han er deres eneste offensive aktiv.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -SATS PÅ: Målfattigt Sydkorea-Ghana-møde i vente
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

- Ghana på den anden side var også bemærkelsesværdigt defensive, indtil Portugals scoring tvang dem frem af banen. Indtil det 70 minut havde man kun fire afslutninger - alle langskud med tæt på 0% chance for at blive konveteret til mål.

- Jeg ser ikke nogle af holdene med evnerne til at lukke modstanderen op og forventer derfor igen en meget lukket affære.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg går med varianten 'begge hold scorer ikke og under 2.5 mål', der burde stå i odds 1.74, da jeg har svært ved at se begge hold komme på måltavlen. Man kunne også have valgt 0-0 ved pausen der ligeledes er et sandsynligt udfald, lyder Bisgaards analyse.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0