2022-09-26 08:00:02

Syv vilde måneder for Christian Eriksen: Jeg har tænkt meget over det

Christian Eriksen fortæller, at han selv er overrasket over, hvordan det er gået de seneste syv måneder, da han er gået fra at få comeback efter sit hjertestop til at imponere hos både Manchester United og landsholdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

Der kan ske rigtig meget på syv måneder, og det er Christian Eriksen et levende bevis på.

Mandag er det nemlig nøjagtig syv måneder siden, at han vendte tilbage til fodboldverdenen og gjorde comeback iført Brentford-trøjen efter sit hjertestop ved EM, og siden da er det kun gået en vej for den danske landsholdsstjerne.

Først imponerede han for Brentford, og nu er det så Manchester United, som får gavn af Eriksen, og danskeren indrømmer også, at han selv er overrasket over, hvor godt det er gået i de syv vilde måneder.

- Jo, meget. Jeg har da tænkt flere gange over, hvor jeg var tilbage i september sidste år uden fodbold og en viden om, hvad der skulle ske med fremtiden. At jeg så kan stå her i dag, det rører mig. Jeg har respekt for, at det har været muligt.

Artiklen fortsætter efter billedet

Nations League A -Syv vilde måneder for Christian Eriksen: Jeg har tænkt meget over det
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Og landstræner Kasper Hjulmand må i den grad være lykkelig over, at han har Eriksen til rådighed igen, som United-danskeren da også fik bevist mod Frankrig.

Her leverede Eriksen nemlig en pragtpræstation på midtbanen, og derfor blev profilen da også spurgt indtil, hvorfor han er så godt kørende for tiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det ved jeg ikke. Bolden falder, hvor den skal falde, og afleveringerne ligger, som de skal. Jeg føler mig ovenpå og godt tilpas, så der er ikke rigtig noget, som kan komme i vejen, siger Christian Eriksen.

30-årige Christian Eriksen står nu noteret for 117 landskampe, hvor han har leveret 39 mål og 26 assists.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0