2022-11-20 17:38:01

Yussuf P: Bliver ikke overrasket som i 2018

Yussuf Poulsen vurderer, at det danske landshold er så godt forberedt til VM-slutrunden, at ingen hold vil overraske dem, som det skete i 2018.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

Når det danske landshold de kommende dage skal møde Tunesien, Frankrig og Australien i VM's gruppe D, er der formentlig ikke noget ved modstanderne, der kommer bag på det danske landshold.

Yussuf Poulsen, som var med til VM i Rusland i 2018 og blev matchvinder i første kamp mod Peru, forklarer, at en kombination af et mere rutineret landshold og en grundig research gør, at landsholdet er forberedt på alt. 

- Det bliver anderledes, for tilbage i Rusland mødte vi Peru, og det var mit første møde med et sydamerikansk hold. Der blev vi overrasket over, hvordan de spillede, og vi var presset i den kamp, erkender Poulsen. 

- De spillede meget mere på førsteberøring, end vi havde regnet med, og de var eddermaneme gode til det. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Yussuf P: Bliver ikke overrasket som i 2018
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

- Samtidig var de ikke så strukturerede i deres forsvarsspil, som de fleste europæiske hold er, og det overraskede os meget, at de godt turde stå mand mod mand eller en mod to og bare presse os højt.

- Vi ser en masse video på de hold, vi skal spille imod, uanset om det er afrikanske, sydamerikanske eller europæiske hold, vi skal møde. Vi har løsningerne til at løse de fleste opgaver, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi også kommer til mod Tunesien.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror ikke, vi kan blive overrasket igen, for nu har vi en masse spillere, som har prøvet en hel masse. I 2018 var det for mange af os den første slutrunde, og det er det ikke denne gang. Vi har prøvet mere mod flere forskellige typer modstandere, så jeg tror ikke, vi bliver overrasket.

Danmark åbner VM tirsdag mod Tunesien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0