2022-11-18 11:00:02

Yussuf Poulsen tvivlede på VM: Den var lige på grænsen

Yussuf Poulsen er glad for, at han nåede at blive klar til VM-slutrunden. Han ved nemlig godt, at han har været lige på vippen, og derfor var han da også nervøs for, om Kasper Hjulmand ville se bort fra ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

Yussuf Poulsen er med til VM for Danmark, da Kasper Hjulmand fandt plads til ham i truppen på 26 spillere.

RB Leipzig-danskeren kom dog først med i anden omgang, da han var blandt de sidste fem, og det skyldes, at Hjulmand lige skulle vurdere det sidste fra Poulsen.

De to har dog haft masser af kontakt i løbet af de seneste måneder, hvor Poulsen har kæmpet for at komme tilbage fra skader, men der er ingen problemer nu.

- Jeg har snakket flere gange med Kasper om min tilstand og alt ting. I sidste ende var det hans beslutning, og heldigvis valgte han at tage mig med. 

- Jeg har haft taget nogle sikkerhedsbeslutninger i forhold til min skade for et par uger siden. Som jeg også fortalte Kasper, havde det været under VM, havde jeg jo nok spillet videre. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Yussuf Poulsen tvivlede på VM: Den var lige på grænsen
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Men når vi havde det her, så var det bedre for mig at tage en uges pause. Så jeg er fit, og det er også det, som Kasper har set.

- Jeg spiller på et hold, som har gjort det ret godt i 12 kampe, så jeg har ikke fået så mange minutter på banen for at vise mig frem, men de har fået alt data over, hvad jeg har lavet. Det var nok til at overbevise ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg kører kun med plan A

Yussuf Poulsen fik det glædelig opkald fra Kasper Hjulmand halvanden dag før, at det danske landshold hoppede på flyveren mod ørkenstaten, og så kunne han endelig ånde lettet op.

- Hjulmand ringede og sagde, at han havde besluttet sig for at tage mig med. Jeg var nervøs, fordi jeg vidste godt, at den var lige på grænsen. Så det var jeg selvfølgelig glad for.

- Jeg tvivlede på det, men jeg har aldrig tænkt, at jeg skulle lave noget andet i november/december. Jeg kører oftest kun med en plan A, så mit mål har hele tiden været, at jeg skulle med til det her VM. 

- Jeg har haft forberedt mig så meget som muligt, og jeg har taget alle mine beslutninger ud fra det.

Og det endte i sidste ende med at bære frugt for Poulsen, som kun har haft en ting i tankerne, og det var en VM-udtagelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har derfor gjort alt for at blive klar nede i Leipzig, men det hårde pres har ikke været noget nyt for danskeren.

- Jeg ved ikke, om jeg vil kalde det hårdt, fordi det er sådan, at det altid er med mig. Jeg sætter mig altid mål, som jeg skal nå. Jeg kører med plan A, og så sætter jeg alt ind på det. Det er den måde, som jeg mere eller mindre har gjort hele min karriere.

- Men på et eller andet punkt er det da altid mentalt hårdt, så det har ikke noget at gøre med VM. Det er klart, at jeg rigtig gerne ville med, og det har jeg haft mit mindset på, siger Yussuf Poulsen.

Danmark sparker VM i gang på tirsdag, når Tunesien venter i den første gruppekamp.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0