2022-11-24 14:46:01

Peter Løvenkrands var tæt på job i udlandet: Ærgerligt

Peter Løvenkrands siger til bold.dk, at han var tæt på at lande et job i skotske Dundee United, men klubben valgte at gå med en anden til sidst. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Premiership - 17. runde

lørdag 17. dec

LIV

vs

DUU

Den tidligere Rangers-spiller Peter Løvenkrands har stået uden job siden i sommer, da han valgte at sige farvel til Fremad Amager. 

Danskeren har dog været tæt på at lande et job i udlandet for nylig.

Peter Løvenkrands fortæller nemlig til bold.dk, at han var i spil til cheftrænerjobbet i skotske Dundee United, der huserer i den bedste række på en sidsteplads. 

Klubben endte dog med at gå med Liam Fox til sidst, og han blev præsenteret i september. 

Den tidligere landsholdsspiller ærgrer sig over, at han ikke løb med jobbet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premiership -Peter Løvenkrands var tæt på job i udlandet: Ærgerligt
Foto: Jeff J Mitchell/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det var tæt på. Jeg var længere fremme i samtalerne med dem, men de gik med deres assistenttræner, som de allerede havde i klubben. Det var selvfølgelig ærgerligt. 

- Jeg var med blandt de sidste tre, men jeg nåede ikke til den sidste samtale. Samtalerne, som vi havde inden, var rigtig gode, men de gik med deres assistenttræner, som faktisk var på min Pro-licens. Det er en af mine kammerater, siger Peter Løvenkrands til bold.dk og tilføjer. 

- Til de sidste møder, som der nok ville have været der, og som jeg missede ud på, ville jeg nok have fundet ud af, om det var det perfekte for mig. Det nåede jeg ikke til.

Skal finde den rigtige klub
42-årige Løvenkrands har tidligere udtalt til bold.dk, at han har set sig lun på det ledige cheftrænersæde i Sønderjyske, og for danskeren handler det om at finde det rigtige match. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man skal finde den rigtige klub, som passer til én. Specielt også efter det, som jeg havde i Fremad Amager. 

- Det var en svær periode i forhold til setuppet, men jeg gjorde stadig et fantastisk stykke arbejde med det, som jeg havde at arbejde med, siger Peter Løvenkrands til bold.dk. 

Løvenkrands har udover jobbet i Fremad Amager været træner for Rangers FC’s reservehold. Lige nu er Løvenkrands bosiddende i Glasgow.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Premiership - 17. runde

lørdag 17. dec

LIV

vs

DUU

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0