2022-08-06 11:23:41

Frankfurt-boss afslører: Flere interesserede i Lindstrøm

Jesper Lindstrøm havde en god sæson for Frankfurt sidste år, og det har fået flere klubber til at vise interesse i den danske Bundesliga-spiller. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jesper Lindstrøm er faldet godt til i Bundesligaen. 

Den tidligere Brøndby-spiller havde en god første sæson i den bedste tyske liga, hvor han også blev kåret til årets debutant i hele ligaen. 

Sportschef i Frankfurt, Markus Krösche, fortæller til Viaplay, at flere klubber har vist interesse i danskeren. 

- Som en ung spiller med et stort potentiale, så er det normalt, at andre klubber viser interesse i ham. Men det er vigtigt, at han bliver i Frankfurt, så han kan tage det næste skridt. Han kan spille regelmæssigt på vores hold, men han har en stor fremtid, fortæller sportschefen til Viaplay. 

 Markus Krösche fortæller også, at han er meget imponeret over Lindstrøm, der kan blive endnu bedre i denne sæson. 

- Jesper havde en rigtig god sæson sidste år. I begyndelsen havde han lidt problemer med at vænne sig til farten i spillet, men han forbedrede sig meget. Han er meget hårdtarbejdende, og han afsluttede sæsonen rigtig godt. 

- Han var en vigtig del af vores store sejr i Europa League, så vi er meget glad for ham. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Sidste år scorede han ikke så meget, men det tror jeg, han kommer til at gøre i den her sæson. Han er en rigtig god spiller, og han kommer til at blive endnu bedre, fortæller han til Viaplay. 

Lindstrøm og Frankfurt fik ikke den bedste start på Bundesliga-sæsonen, da de fredag aften tabte 1-6 til Bayern München. 

Se interviewet med Markus Krösche i klippet øverst i artiklen. 

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0