2022-12-07 07:01:31

Bellingham går i krig på banen: Jeg er en hård hund

Jude Bellingham har imponeret stort på Englands midtbane under VM, hvor han har gået til stålet. Det er dog en stor del af hans spillestil, da hver kamp er som en krig.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - kvartfinale

FT

ENG

1 - 2

FRA

Englands drøm om at få VM-trofæet hjem lever stadig, da de er nået frem til kvartfinalerne, hvor de skal op imod Frankrig.

Her bliver unge Jude Bellingham vigtig, da han har vist sig at være en af englændernes bedst spillende spillere, efter han har leveret flere flotte præstationer under slutrunden.

Men hvorfor er Bellingham blevet så god?

Det spørgsmål fik Dortmund-englænderen på et pressemøde tirsdag, hvor han kom ind på sin væremåde på og uden for grønsværen.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Bellingham går i krig på banen: Jeg er en hård hund
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg tror, at når du er en hård hund, så er det noget, som du er født med. Den måde, jeg er opvokset på i fodbold, er, at man skal have den hund i sig, og jeg går ind til kampene og ved, at hver kamp er en krig.

- Man skal være klar til det. Jeg føler, at jeg uden for banen er en flink fyr, men når jeg kommer ind på banen, er der noget, der tager over i mig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis jeg skal være ærlig, så føler jeg, at man ikke har andre venner derude end dem, der har det samme sæt på, lyder det fra Jude Bellingham ifølge Goal.com.

19-årige Jude Bellingham er startet inde i samtlige af Englands VM-kampe, hvor han har noteret sig for et enkelt mål og en assist.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - kvartfinale

FT

ENG

1 - 2

FRA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0