2022-11-17 13:45:43

Coady om vild Qatar-varme: Det er virkelig hårdt

Conor Coady fortæller, at det er virkelig hårdt at træne i Qatars høje varme, men at spillerne nok skal vende sig til det. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

ENG

6 - 2

IRA

VM-slutrunden i Qatar er på mange måder lidt mere anderledes end de øvrige slutrunder. 

Selvom slutrunden spilles i Qatar, byder ørkenlandet på ekstremt høje temperaturer, og det skal man lige vænne sig til, siger England-profil Conor Coady. 

- Det var en virkelig hård træning i morges, og det var en lang træning, og det var nødvendigt for holdet at vænne sig til varmen og mærke det. 

- Det er hårdt. Jeg kommer ikke til at sidde her og sige, at det ikke er hårdt at spille i sådan en varme. Men vi er professionelle, og vi ved, hvad vi gør. Træningen i morges var fantastisk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Coady om vild Qatar-varme: Det er virkelig hårdt
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det er et anderledes klima for os, og vi skal vænne os til det hurtigst muligt. Vi skal kunne nyde det, for det er VM, og det skal uanset stedet og klimaet. 

- Vi skal ikke overtænke varmen, for så kommer vi ingen vegne. Vi skal omfavne det, og det er ikke så tit os englændere får lov til at spille i solen, siger Conor Coady på et pressemøde torsdag. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

De engelske spillere har lige lidt tid til at vænne sig til varmen, for de spiller første VM-kamp mandag, hvor Iran venter. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

ENG

6 - 2

IRA

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0