2022-09-25 18:06:01

Southgate om dårlig stime: Gemmer mig ikke fra det

Gareth Southgate vil ikke gemme sig fra, at det ikke kører på skinner for det engelske landshold for tiden. Han ser dog frem til udfordringen foran ham. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

ENG

3 - 3

TYS

England tabte med 0-1 i Italien i Nations League og er dermed allerede inden sidste gruppekamp rykket ud af turneringens øverste lag. 

Det indkapsler en længere periode for England siden EM-finalen i 2021, hvor det ikke har kørt som vanligt for Gareth Southgates mandskab, og landstræneren erkender da også problemerne blankt. 

Han ser imidlertid også frem til at komme igennem udfordringen. 

- Jeg er ikke den første træner til at gå igennem en svær periode i forhold til resultater og kritik, indledte Southgate på søndagens pressemøde ifølge BBC Sport og fortsatte. 

- Det er en del af området. For mig er det en stor udfordring at lede holdet gennem en periode som den her. Du kommer ikke til at have seks år, som vi har haft uden et tidspunkt, hvor du kommer til at have nogle hårde resultater. 

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Southgate om dårlig stime: Gemmer mig ikke fra det
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

- Og du er bare nødt til at udvise modstandsdygtighed for at komme igennem de her hårde tider. 

Særligt har England haft problemer med at lave mål i åbent spil. Således er det mere end otte timer siden, at England sidst har scoret på andet end straffespark. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Resultaterne har ikke været på det niveau, vi ønsker, og som vi kræver, så uanset hvilket job du har i fodbold, ville det være tilfældet. 

- Selvfølgelig vil der være ekstra larm, når det er landsholdet - det strækker sig bredere, og det forstår jeg godt. Jeg gemmer mig ikke fra det. Vi nyder det ikke, men vi er nødt til at fortsætte med at gøre de rigtige ting hver dag for at forbedre os. 

England spiller mandag mod Tyskland i den sidste Nations League-runde, hvor der altså kun er æren og optakt til VM at spille for for hjemmeholdet. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

ENG

3 - 3

TYS

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0