2022-08-21 07:37:01

34-årige Conboy efter EfB-exit: Har meget at bidrage med

34-årige Kevin Conboy er uden klub efter sit exit i Esbjerg, men han føler stadig, han har meget at bidrage med. Han havde også gerne forlænget i Esbjerg.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 3. runde

FT

EFB

3 - 2

AB

Kevin Conboy har stået uden klub, siden han tidligere på sommeren forlod Esbjerg ved kontraktudløb.

Conboy, der fylder 35 år til oktober, har dog endnu ikke afklaring over, hvad der skal ske – om han fortsætter eller lægger støvlerne på hylden.

- Jeg har ikke besluttet mig for noget endnu. Jeg er i fuld gang med mine studier, og hvis ikke det rigtige tilbud kommer, peger det nok hen imod et stop, siger Kevin Conboy til bold.dk.

- Jeg har hele tiden haft det sådan, at jeg ikke har lyst til at være fodboldspiller bare for at være det. Men omvendt synes jeg, at jeg stadig har meget at bidrage med.

- Kroppen er frisk, så jeg har ingen fysiske begrænsninger, og jeg har stadig en stor lyst til og sult efter at spille fodbold.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -34-årige Conboy efter EfB-exit: Har meget at bidrage med
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Var klar til at blive i Esbjerg
Conboy har spillet ungdomsfodbold i Esbjerg og vendte i januar 2020 hjem til den vestjyske klub, hvor han sådan set havde regnet med, at han skulle stoppe karrieren.

Men sådan skulle det ikke gå efter et kaotisk år med Peter Hyballa-sagaen, træner-skifter på stribe, svigtende resultater og en katastrofal nedrykning til 2. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Conboy var ellers ikke for fin til at tage turen med ned i tredjebedste række.

- Jeg havde egentlig håbet på at blive i Esbjerg og slutte karrieren der for at slutte cirklen og rejsen, jeg har været på. Men sådan skulle det ikke gå efter en lidt turbulent tid.

- Vi nåede slet ikke at tale om forlængelse, men det skyldes nok nærmere beslutningstagerne, for jeg var egentlig klar på at forlænge, selvom den hed 2. division. Det ville jeg ikke være for fin til, også fordi jeg så kunne have hjulpet med den nye strategi og støttet de unge spillere i klubben.

- Men der er 'no hard feelings' i forhold til klubben. Sådan er det nogle gange.

Kevin Conboy har ikke lagt støvlerne på hylden endnu, men en ny klub skal være i køreafstand fra Esbjerg, hvor han trives med familien.

- Jeg er 34 år og ved godt, at jeg ikke står forrest i køen, men omvendt kunne man se en værdi i at have nogen, der ikke nødvendigvis har en salgsværdi, men som kan løfte og udvikle unge spillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er bosiddende i Esbjerg, mine børn går i skole her, og vi er landet et rigtig godt sted, så en ny klub skal helst være i køreafstand.

- Men hvis den rigtige pakke er derude, kunne jeg sagtens se mig selv i det, siger Conboy.

Kevin Conboy har foruden Esbjerg optrådt for Nijmegen, Utrecht og Randers FC.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 3. runde

FT

EFB

3 - 2

AB

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0