2021-05-24 10:35:27

EfB ansætter tidligere Leverkusen-assistent

Esbjerg fB har ansat den 45-årige tysk-hollænder Peter Hyballa som ny træner. Han har blandt meget andet har været assistent og U19-træner i Bayer Leverkusen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Esbjerg fB har mandag sat navn på klubbens nye cheftræner, og valget er faldet på den 45-årige tysk-hollænder Peter Hyballa, som har erfaring fra utallige klubber og heriblandt storklubben Bayer Leverkusen, hvor han både har været assistent og træner for klubbens U19-hold.

Den vestjyske klub beskriver ham som en træner, der er kendt for at praktisere en offensiv form for fodbold med fokus på et aggressivt presspil.

- Vi byder Peter Hyballa velkommen til Esbjerg og EfB, og vi ser frem til, at han starter op på den anden side af sommerferien med holdet. Hyballa har erfaringer, kompetencer og resultater i den spillestil, som skal kendetegne EfB fremadrettet, så vi er rigtig glade for at have lavet en aftale med ham, siger klubbens administrerende direktør Brian Bo Knudsen.

Esbjerg oplyser ikke, hvor lang kontrakt Hyballa har skrevet med klubben.

Hyballa får Maik Drzensla som assistent og Robin Adrianssen som fysisk træner.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -EfB ansætter tidligere Leverkusen-assistent
Foto:

Peter Hyballa var indtil for nylig ansat i polske Wisla Krakow, hvor han nåede at være i 18 kampe med et pointsnit på 1,11 point per kamp.

Han har tidligere været ansat som ungdomstræner i en lang række tyske klubber heriblandt Wolfsburg og Dortmund, mens han også har været cheftræner for Sturm Graz i den østrigske Bundesliga.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden har karrieren også bragt ham forbi hollandske NAC Breda og slovakiske Dunajska Streda.

20 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0