2023-03-23 17:10:02

EfB-profil begræder Lars Vind-fyring: Svært at fyre et helt hold

Esbjerg-profilen Emil Holten siger til bold.dk, at spillerne har et kæmpe ansvar i forhold til fyringen af Lars Vind. Han er ked af det på Vinds vegne.  

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 19. runde

FT

EFB

2 - 0

FRE

Lars Vind skal ikke længere være cheftræner i Esbjerg fB, da han onsdag blev fyret.

Resultaterne har ikke været tilfredsstillende, og den vestjyske klub er kun nummer fire i 2. division. Senest tabte Esbjerg med 0-1 til HIK.

Esbjerg-profilen Emil Holten siger til bold.dk, at det er spillernes skyld, at resultaterne har haltet. Det er dog ikke nemt at kassere et helt hold, fortæller Holten.

- Først og fremmest er jeg ked af det på Lars Vinds vegne. Det er ikke hans skyld, at vi har fået fire point i de seneste fem kampe. Han er en kanon fyr og en dygtig træner. Sådan er fodboldverdenen desværre.  

- Det er svært at fyre et helt hold, og så er det nogle gange træneren, som det går ud over. Det er klubbens beslutning, og nu har Lars Lungi været her i dag (torsdag, red.). Jeg tror meget på, at det bliver godt, og jeg har hørt rigtig meget godt om ham.  

- Den første dag med ham har været positiv, så jeg er sikker på, at det nok skal blive godt. Vi skal kigge fremad sammen, siger 26-årige Emil Holten til bold.dk.  

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -EfB-profil begræder Lars Vind-fyring: Svært at fyre et helt hold
Foto: Esbjerg fB

Føler I spillere et ekstra ansvar i Lars Vind-fyringen?

- Helt sikkert. Os spillere har ikke været gode nok til at tage ansvar for nogle af de ting. Vi har et kæmpe ansvar for, at Lars er blevet fyret, og vi har ikke fået resultaterne som hold. Ingen tvivl om det.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad tænker du om Lars Vinds taktiske dispositioner?  

- Der er ingen grund til at snakke om fortiden nu og få noget drama frem. Det er jeg ikke tilhænger af. Vi er nødt til at se fremad.  

- Lars Vind gjorde et rigtig godt stykke arbejde, og vi har været glade for ham. Nu håber jeg, at vi bliver glade for Lungi, og det tror jeg meget, at vi gør.

Esbjerg-spillerne fik at vide, at Lars Vind var blevet fyret en time før offentligheden, og derefter begyndte spillerne at skrive sammen.

- Det er altid trist, når man har en træner, der er vellidt og er en god fyr. Selvfølgelig er folk kede af det på hans vegne og miste ham i kælderen, men der er en stemning og optimisme. 

- Men der blev skrevet sammen i går, da det var nyt for os. Vi tror, at vi får succes med Lungi (Lars Lungi Sørensen, red.) i spidsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Håber at Lungi kan frembinge en reaktion 
Lars Lungi Sørensen er manden, der overtager for Lars Vind på cheftrænerposten, og Holten håber, at den nye cheftræner kan bringe noget ekstra til holdet.

- Folk så klar ud i dag og havde en masse energi, men det er ikke fordi, vi har manglet energi. Det kan være, at Lungi kan bringe noget andet. Jeg tror stadig på det, men vi har ikke meget tid, så det skal gå stærkt inden på søndag og fremad.  

Kan det være en fordel, at Lars Lungi Sørensen kender klubben godt?

 - Lars Vind kendte også en masse til klubben, så jeg håber, at han kan komme med noget andet.

- Det er svært at sige, hvad vi har brug for. Jeg er ret sikker på, at med Lars Lungis erfaring og kendskab til fodbold kommer vi til at tage EfB i den rigtige retning.  

Ny anfører er dygtig
Tidligere på ugen kom det frem, at Mads Larsen ikke længere skal være anfører i Esbjerg.

Lukas Jonsson er den nye anfører, mens Emil Holten skal varetage viceanføretjansen, og Holten tror, at den nye konstellation bliver rigtig god.  

- Jeg har snakket meget med Mads, og han er stadig en leder for os. Mads kommer ikke til at være mindre leder i dagligdagen. Han har gjort rigtig meget godt som leder og været en god anfører.  

- Det var en beslutning, som Mads og Lars (Vind, red.) tog i fællesskab. Nu er det Lukas som anfører og mig som viceanfører.  

- Det bliver godt, så der er ikke noget drama i, at Mads ikke skulle være anfører mere. Det skal nok blive godt. Lukas er en rigtig dygtig leder, så jeg tror også, at han bliver en god anfører, siger Emil Holten til bold.dk.  

Esbjerg fB skal møde Frem på Blue Water Arena på søndag, og han er nummer fire i 2. division med fire point op til Aarhus Fremad i toppen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 19. runde

FT

EFB

2 - 0

FRE

10 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce