2023-03-22 17:46:44

Esbjerg-boss jubler over Lungi: Hans fortid er ingen ulempe

Esbjergs administrerende direktør, Jens Hammer, mener, at det er en fordel, at klubbens nye cheftræner, Lars 'Lungi' Sørensen, har en fortid i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 19. runde

FT

EFB

2 - 0

FRE

Esbjerg har onsdag fyret Lars Vind og erstattet ham med Lars 'Lungi' Sørensen, der tidligere har været træner for klubben.

Det glæder klubbens administrerende direktør, Jens Hammer, sig over, da han mener, at det er en fordel at have en erfaren træner, som kender klubben.

– Vi står foran en meget spændende og vigtig sæsonafslutning, hvor der resterer 13 kampe, og vi er sikre på, at Lars 'Lungi' Sørensen kan gå ind og forløse potentialet i truppen og skabe de resultater, vi alle forventer.

– 'Lungi' har masser af erfaring fra et langt liv med elitefodbold både på og uden for banen, og han kommer nu ind i EfB med en høj faglighed, som vi hurtigt forventer vil forgrene sig på træningsbanen og dernæst i kampene.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Esbjerg-boss jubler over Lungi: Hans fortid er ingen ulempe
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

– Det er samtidig ikke nogen ulempe, at han kender EfB og ved, hvilke krav og forventninger vi stiller og har til hinanden, så vi glæder os til samarbejdet, siger Jens Hammer til klubbens hjemmeside.

'Lungi' har på det seneste været assisterende træner for Danmarks U19-landshold, og han har fået kontrakt frem til sommer i Esbjerg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 53-årige årige træner stod i spidsen for holdet i 18 kampe i Superligaen i 16/17-sæsonen. 

Derudover har han blandt andet også været assistenttræner for Colin Todd.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 19. runde

FT

EFB

2 - 0

FRE

6 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce