2022-12-01 16:18:34

Esbjerg gør status: Efteråret er godkendt

Esbjerg fB er nummer to i 2. division ved efterårspausen, og det er godkendt ifølge Esbjerg-ledelsen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Esbjerg fB rykkede i sommer ned i 2. division. 

Vestjyderne, der senest var i 3F Superligaen tilbage i 2019/20-sæsonen, har nu spillet efteråret færdig i landets tredjebedste række, og generelt mener ledelsen i klubben, at de er nået langt. 

Efter 16 kampe er de på andenpladsen i rækken. De har 36 point, hvilket er lige så meget som Aarhus Fremad, der dog fører rækken med en bedre målscore. 

- Da vi tog hul på sæsonforberedelserne i sommer, var det med det sigte, at vi hurtigt skulle etablere os i toppen af rækken, hvilket var lettere sagt end gjort med tanke på, at vi kom fra en stor nedtur i maj, havde fået ny cheftræner og skiftet ret markant ud i og forynget spillertruppen.

- Vores fodboldstrategi blev der ikke ændret på, og det handler således fortsat om, at vi gerne vil spille frem ad banen, når mulighederne opstår i kampene, fordi det er det, vi tror på, og det er den vej, trænerteamet og spillerne hver dag arbejder på. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Esbjerg gør status: Efteråret er godkendt
Foto: Esbjerg fB

- Men det er vigtigt at huske på, at ting tager tid, og at vi altså kun har været i gang i få måneder, så med det in mente, synes jeg, vi er nået langt, fortæller bestyrelsesformand Michael Kalt til klubbens hjemmeside.

Esbjerg sluttede efteråret af med to pointtab, men Esbjerg-ledelsen mener på trods af det, at efterårssæsonen er godkendt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På trods af de skuffende resultater i årets to sidste kampe så gør det ikke noget ved helhedsindtrykket. 

- Vi har hentet flere end to point i snit pr. kamp og præsteret godt resultat- og spillemæssigt mod de øvrige tophold i rækken, hvilket må siges at være godkendt, siger han. 

2. division går i gang igen til marts. 

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0