2. division -Esbjerg henter 19-årig brasilianer til U19-truppen
2022-09-30 18:48:07
Foto: Esbjerg

Esbjerg henter 19-årig brasilianer til U19-truppen

Lucca Lopes fra Serrano FC er ny spiller i Esbjerg, det bekræfter klubben på sin hjemmeside. Den 19-årige brasilianer skal være en del af U19-holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 9. runde

FT

FCR

0 - 1

EFB

Esbjerg har skrevet kontrakt med den brasilianske defensivspiller Lucca Lopes, der kommer til fra Serrano FC. Kontrakten løber frem til sommeren 2023.

Esbjergs talentchef, Anders Brynaa, kalder spilleren for teknisk og fysisk stærk, og glæder stil at se ham i klubbens set-up.

- Vi fik kendskab til Lucca Lopes via vores samarbejde med Serrano, og inviterede ham derfor til Esbjerg på prøveophold, så begge parter kunne se hinanden an.

- Lucca viste sig godt frem, og der er tale om en teknisk og fysisk stærk spiller, som vi tror på, vil kunne udvikle sig godt i vores miljø, hvor der er et andet fokus end i Brasilien. 

- Vi glæder os til at følge ham i vores rammer, fortæller talentchefen til Esbjergs hjemmeside.

Spilleren selv sætter også ord på skiftet til Danmark og Europa, som han ser som det rigtige karriereskridt på nuværende tidspunkt.

- Jeg er både glad og stolt over at have lavet en aftale med Esbjerg, som jeg har fået et rigtig godt indtryk af. Der er styr på tingene her og en god struktur i træningen og også uden for banen, hvor folk er venlig og hjælpsomme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er blevet taget meget godt imod af alle omkring klubben og også mine holdkammerater. Fodboldmæssigt er det et skridt i en rigtige retning for min karriere at komme til Europa, og jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med at spille kampe for klubben, siger Lopes.

Brasilianeren kommer indledningsvist til at indgå som en del af Esbjergs U19-hold. Han vil blive indlogeret på Esbjerg Spors College, hvor flere af hans holdkammerater bor.

Lopes er den første transfer mellem Serrano FC og Esbjerg, der indgik et samarbejde så sent som i går.


Foto: Esbjerg
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 9. runde

FT

FCR

0 - 1

EFB

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0