2022-08-19 11:07:40

Esbjerg henter ung ghanesisk stopper

Esbjerg har fredag præsenteret en ny spiller i form af 18-årige Foster Gyamfi, som har fået en aftale frem til sommeren 2024. Han bliver en del af klubbens akademi.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 3. runde

FT

EFB

3 - 2

AB

Foster Gyamfi er et navn, som Esbjerg-fansene skal til at lære, da den vestjyske 2. divisionsklub fredag har præsenteret den 18-årige ghaneser på en kontrakt.

Midtstopperen er kommet til klubben på en kontrakt frem til sommeren 2024, og Gyamfi er en spiller, som allerede har imponeret talentchef Anders Brynaa under sit prøveophold.

- Foster Gyamfi har fra sin første dag i klubben taget os alle med storm, og vi har at gøre med en rigtig dygtig spiller med et stort udviklingspotentiale. 

- Vi har via vores netværk fået anbefalet Gyamfi, og det han har præsteret i både træning og på U19-holdets tur til Holland i kampe, har været meget lovende, så det er derfor, vi har lavet en længerevarende aftale. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Esbjerg henter ung ghanesisk stopper
Foto: Esbjerg fB

- Han har samtidig en rigtig god mentalitet og er faldet godt til med drengene, så der er lagt et solidt fundament for at tage skridt i den rigtige retning de kommende måneder og år. Der er ingen tvivl om, at målet er, at vi skal have ham at se inde på Blue Water Arena en dag, lyder det fra Anders Brynaa til klubbens hjemmeside.

Esbjerg skriver, at Foster Gyamfi har fået sin fodboldopdragelse hos Vision In Motion Sporting Club i Ghana.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han indleder sin tid i Vestjylland med at være en del af klubbens akademi.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 3. runde

FT

EFB

3 - 2

AB

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0