2022-11-25 11:50:01

Esbjerg-profil er pisseirriteret: 'For helvede' - skal helst ikke ske

Mads Larsen siger til bold.dk, at han er pisseirriteret over, at Esbjerg fB smed en 2-0-føring mod Thisted FC i 2. division. Det må ikke ske, hvis klubben skal rykke op, siger han til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Esbjerg fB oplevede en stor nedtur i onsdagens opgør mod Thisted FC i efterårets sidste kamp i 2. division.

Vestjyderne var nemlig foran med hele 2-0 med 20 minutter igen, men det undertippede udehold fightede sig tilbage i opgøret og fik et 2-2-resultat med fra Blue Water Arena. 

Den store Esbjerg-profil Mads Larsen siger til bold.dk, at han er meget irriteret over at smide sejren. 

- Når man kigger tilbage på det, så ville man helst have gået på vinterpause med en sejr. Det er pisseirriterende, at man smider en kamp. 

- Det er lidt en følelse af: ’For helvede, vi kunne have vundet kampen og sluttet godt af’. Det er en øv-følelse over resultatet, men vi skal samtidig være stolte over halvåret, som vi har leveret, siger Mads Larsen til bold.dk. 

Blev krampagtigt
Esbjerg-anføreren mener, at holdet ikke har råd til at smide kampe som denne. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Esbjerg-profil er pisseirriteret: 'For helvede' - skal helst ikke ske
Foto: Esbjerg fB

21-årige Larsen er dog generelt godt tilfreds med efterårets resultater og placering.  

Vestjyderne er nummer to i 2. division, og mandskabet er a point med Aarhus Fremad i toppen. Derudover har Esbjerg ikke tabt på hjemmebane.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har egentlig vundet størstedelen af kampene også over B.93, og de har også vundet mange af deres. Kampen mod Thisted kan man hive frem som et eksempel. Når man har en sejr, skal man også få sejren i hus. 

- Det er nemmere sagt end gjort, og vi kæmpede røven ud af bukserne. Det er de nemme point, som man skal køre i hus. Vi kom foran 2-0 og havde alle odds med os, så det skal helst ikke ske. Sker det mange gange, henter de andre ind på os. 

Esbjerg-profilen mener, at mandskabet skal blive bedre til at vise koldblodighed, når holdet har kurs mod en sikker sejr.

- Det er også noget af det, som vi har problemer, især i den seneste sæson, hvor vi spillede i 1. division. Når de fik reduceret, så blev det meget krampagtigt. 

- Når man ikke gør hele kampen færdig, så vil der bare komme nogle dødboldsituationer, hvor holdene i den her liga er skarpe. De lever lidt på det mere end målene fra det åbne spil, siger Mads Larsen til bold.dk. 

Esbjerg fB kan nu gå på vinterpause og har 36 point efter 16 kampe. Mads Larsen har leveret tre mål og en assist i 13 kampe for EfB i 2. division i denne sæson.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0