2022-06-25 14:37:01

Esbjerg rokerer på akademi: Ny talentchef

2. divisionsklubben Esbjerg fB har foretaget en række ændringer i akademiet. Det betyder blandt andet, at Anders Brynå bliver talentchef.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lars Vind blev forleden ansat som cheftræner for Esbjergs førstehold. Vind overtog rollen efter en tid som akademichef i klubben. Og netop på akademiet er der blevet rokeret rundt.

Det skriver klubben i en meddelelse på sin hjemmeside.

Stillingen som akademichef er blevet delt i to. Det betyder, at Anders Brynå bliver talentchef, mens Jonas Nim Bakkensen Hoé får titlen Head of Coaching.

Derudover ansættes Christian Nielsen som ungdomsudviklingstræner. Han får til opgave at holde fokus på U14 og de yngre spillere.

Jerry Lucena bliver U19-cheftræner, og Jacob Nielsen får ansvaret for U15.

Om de strukturelle ændringer udtaler Esbjerg-direktør Jens Hammer Sørensen.

– Vi har det seneste år taget store skridt i den rigtige retning på akademi-niveau med blandt andet udarbejdelse og implementering af spillestilsmanual, hvilket over tid skal gøre overgangen fra ungdoms- til seniorniveau lettere. Den sportslige strategi i klubben sigter mod en ensartethed hele vejen ned gennem holdet, og vi er godt på vej. Men det er også vigtigt at have for øje, at sådan en proces tager tid og ikke klares henover et par uger eller måneder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– For at lykkes med eksekveringen kræver det et kompetent mandskab, og det har vi EfB. Vi har mange dygtige trænere og ledere, der har været med inde over strategien og skabt gode resultater, og vi føler, at vi med det nye setup fortsat har et stærkt team til at tage sig af vores bedste, unge talenter.

Esbjergs førstehold rykkede i den forgangne sæson ned i 2.division.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0