2022-11-29 15:15:02

Esbjerg-spiller er tvunget til stop: Så slemt som man kunne frygte

En alvorlig hofteskade har sat en stopper for Viktor Tranbergs karriere i en alder af 25 år. Den nu tidligere Esbjerg-spiller siger til bold.dk, at scanningens svar var så slem, som man kunne frygte. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fodboldkarrieren er forbi for 25-årige Viktor Tranberg, og det er bestemt ikke med hans gode vilje. 

Den tidligere bronzevinder med FC Nordsjælland er nemlig blevet tvunget til at sætte støvlerne på hylden. 

2. divisionsklubben Esbjerg fB meldte karrierestoppet ud i den seneste uge, men her kom det ikke frem, hvilken skade der var tale om. 

Viktor Tranberg siger nu til bold.dk, at der er tale om en meget alvorlig hofteskade, der aldrig vil kunne komme i bedring. 

Da han fik meldingen om skadens omgang, kunne det ikke være værre for den nu tidligere Esbjerg-spiller. 

- Jeg har en skade i højre hofte, som jeg har døjet med i længere tid, og det er også længere tid, end jeg burde. Det var et rodet show i Esbjerg i hvert fald i den seneste sæson, så der holdt de mig i gang, selvom der var noget, der skulle tjekkes. 

- Da vi tjekkede det, var det så slemt, som man kunne frygte, og der var ikke mulighed for, at det ville blive bedre, siger Viktor Tranberg til bold.dk, der godt vidste, at han ikke havde lang tid igen som fodboldspiller efter scanningen.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Esbjerg-spiller er tvunget til stop: Så slemt som man kunne frygte
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Forsvarsspillerens skade opstod faktisk for halvandet år siden, men Tranberg spillede videre. Derfor blev han først scannet lang tid efter. 

- Det skete til en træning i maj 2021, hvor jeg knækkede sammen, og jeg vidste ikke, hvad der skete. Så fik vi ferie og fik Hyballa (Peter Hyballa, red.), og jeg følte ikke, at der var tid til at mærke efter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var først, da han fik en anden skade, at alvoren gik op for forsvareren. 

- Det er lige så meget min beslutning. Det er ikke fordi, staben i Esbjerg ikke gjorde alt rigtigt. Nu kørte vi på, og vi ville se på det, når vi havde et hul. Så fik jeg en anden skade, og så fik vi en scanning. Det viste sig, at hoften ikke var, som det skulle være og ikke ville holde længe. 

Kunne ikke finde mirakelkur
Efter den seneste sæson tog Tranberg en status med Esbjerg, men Tranberg ville ikke længere spille fodbold på piller. Forsvarsspilleren er så afklaret, som han kan være, men 25-årige Tranberg erkender dog, at det har været hårdt at gøre sig tanker om karrierestoppet.

- Jeg kunne ikke se mig selv fortsætte i et par år bare for at få det sidste ud af det. Det var hverken holdbart sportsligt eller personligt, siger Viktor Tranberg til bold.dk og tilføjer.

- Det seneste halve år brugte vi på at se, om der var en mirakelkur, eller vi kunne være heldige, men vi kunne godt se, at det var der ikke. Så måtte vi finde en løsning.

Tranberg nåede kan skrive 37 Superliga-kampe på CV’et (32 for FC Nordsjælland og fem for Esbjerg) samt en bronzemedalje med FC Nordsjælland i 2018. 

Forsvarsspilleren var også en tur i Sverige hos Örebro, hvor han fik kampe i Allsvenskan.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0