2022-09-15 07:09:01

Fans konfronterede EfB-spillere med McD-besøg og byture

Esbjerg-spillerne blev til en fan-aften i marts konfronteret med McDonald's-besøg og byture, som fansene ikke mente var et godt signal at sende til omverdenen midt i en krise-tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Esbjerg havde en katastrofal sæson sidste år, hvor fansene flere gange ytrede deres store utilfredshed med 

I de nye afsnit af TV SYD-dokumentarserien  'Esbjerg fB: Love it or leave it' er man en flue på væggen til et fan-arrangement i marts.

Her bliver spillerne konfronteret med, at de er blevet set på McDonald's efter kampe, og at de har været i byen i weekenderne.

- Hvorfor skal vi som fans stole på, at I spillere har evnerne til at sikre os overlevelse og sikre vores fremtid, når man ugentligt ser flere spillere på McDonald's efter kampe, og man ser flere spillere være i byen hver eneste weekend?, spørger en fan.

Herefter bliver Emil Holten afbrudt, før han får sagt noget, fordi der udbryder klapsalver i rummet.

- Det med at gå i byen har jeg ikke noget kendskab til, at nogen gør midt i sæsonen, ikke nogen af mine venner, siger Holten, inden der grines højlydt fra salen.

- I forhold til McDonald's kender jeg heller ikke nogen, der gør det, udover på kampdagen klokken 22.30. Der kommer man hjem, og der har intet andet åbent. Det er den eneste dag, hvor det er okay.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den forklaring køber den pågældende fan ikke.

- Der er så mange, der drømmer om at spille i den blå-hvide trøje. Så må man fandeme sørge for at have noget mad hjemme i køleskabet forberedt på forhånd, eller noget man hurtigt kan lave, når man kommer hjem, som giver proteiner og næring. Det handler om signaler, siger Esbjerg-fanen.

Anfører Mads Larsen tager herefter ordet:

- Som Emil siger, kan vi jo ikke rigtig tage ansvar for, hvad andre gør. Vi kan guide dem, og vi ville selvfølgelig ønske, de ikke gjorde det, fordi vi står i den her situation, siger Mads Larsen.

- Men Mads, du er anfører!, lyder det fra salen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det ved jeg godt, men jeg synes heller ikke, det er min opgave at guide dem til, hvad de gør, for jeg kan ikke stå og lege mor eller far, siger Esbjerg-spilleren.

- Du skal være et forbillede!, råbes der fra en fan.

- 100 procent, og jeg går heller ikke på McDonald's eller i byen, fastslår Mads Larsen.

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0