2023-01-27 14:44:02

Rafael van der Vaart om søn i EfB: Hollandske klubber viser interesse

Rafael van der Vaart siger til bold.dk, at flere hollandske klubber heriblandt Heerenveen gerne vil hente Damian van der Vaart i Esbjerg fB. Der er dog ikke taget en beslutning om fremtiden endnu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

16-årige Damian van der Vaart er søn af den tidligere verdensstjerne Rafael van der Vaart, og lige nu er den unge spiller en del af Esbjerg fB. 

Rafael van der Vaart er assistent i Esbjerg, men til sommer forlader han klubben. 

Nu kan Damian van der Vaart også være på vej væk fra den vestjyske by, da der grubles over fremtiden.

Heerenveen bejler blandt andet til ham, siger Rafael van der Vaart. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Rafael van der Vaart om søn i EfB: Hollandske klubber viser interesse
Foto: Esbjerg fB

- Lige nu er hans situation, at han har en etårig kontrakt, men vi prøver måske at få ham til Holland i forhold til at tage næste step, siger Rafael van der Vaart til bold.dk og tilføjer.

- Der er hollandske klubber heriblandt Heerenveen, der er interesserede, men intet er 100 procent. Vi bliver nødt til at vente, men selvfølgelig skal han ikke leve alene i Esbjerg. 

- Mine forældre kommer til at være der, og når han tager til Holland, så kan han bo hos dem. Der er nogen, der tager sig af ham.

Den tidligere Tottenham- og Real Madrid-spiller nyder at se sønnen udvikle sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er skønt, og det er den største drøm også for mig. Der er intet pres. Han skal bare spille, som han gør nu, hvor han nyder at spille fodbold. Det er det bedste i verden, siger Rafael van der Vaart til bold.dk. 

Damian van der Vaart er i denne sæson noteret for to kampe i Future Cup for Esbjerg fB. Den unge midtbanespiller har også flere gange været med det hollandske U17-landshold.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0