3F Superliga -TÆT PÅ: Pendlede mellem Superliga og hospice
2022-09-24 07:30:01
Foto: Brønshøj Boldklub

TÆT PÅ: Pendlede mellem Superliga og hospice

Kevin Bechmann Timm fortæller i TÆT PÅ sin hjerteskærende historie om, da han som 20-årig jagtede Superliga-debut, sideløbende med at han besøgte sin kræftsyge far på hospice.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 9. runde

FT

FCR

0 - 1

EFB

I ugens afsnit af bold.dk-podcasten TÆT PÅ får du den utrolige historie om Kevin Bechmann Timms Superliga-debut. HØR DEN HER.

Som 20-årig kæmper han for at få Superliga-debut for Esbjerg, mens han sideløbende besøger sin kræftsyge far på hospice i København.

- Hver uge på min fridag bruger jeg på at besøge min far, og jeg føler, jeg bærer rundt på en følelse, som jeg ikke kan fortælle andre, siger Kevin Bechmann Timm i TÆT PÅ.

- Jeg kunne godt fortælle andre, at min far var syg og skulle dø. Men at fortælle mine holdkammerater, hvordan jeg havde det, formåede jeg aldrig. 

- Når folk sagde 'Hvorfor laver du den fejl?', havde jeg lyst til at råbe 'Jamen, forstår I ikke, hvordan jeg har det?' Men det kunne jeg ikke.

Det lykkedes faktisk Kevin at få Superliga-debut - otte timer senere mistede han sin far. Lyt til TÆT PÅ i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.


Foto: Brønshøj Boldklub
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 9. runde

FT

FCR

0 - 1

EFB

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0