2023-01-24 23:59:22

Everton-boss afviser: Klubben er ikke til salg!

Everton-ejer Farhad Moshiri afviser nu de seneste rygter om, at klubben skulle være til salg. Han er nemlig i gang med at sikre finansiering til det nye stadion.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

De seneste måneder har der floreret rygter om, at Everton skulle være til salg, men hvis man har tanker om at overtage klubben, kan man godt glemme det.

Everton er nemlig slet ikke til salg.

Sådan lyder meldingen fra klubbens nuværende ejer, Farhad Moshiri, i et interview med Liverpool Echo.

Han fortæller nemlig, at han fortsat er engagereret i klubben, selv om der skulle have været snak om, at han skulle være interesseret i at lytte på bud fra mulige købere.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Everton-boss afviser: Klubben er ikke til salg!
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Dette er ikke første gang, at Moshiri har været nødt til at slå rygterne til jorden, da han tidligere også har haft udsendt et åbent brev til fanbasen.

Så sent som tirsdag aften kom der nye rygter om et muligt salg, da The Guardian skrev, at Moshiri ville være klar til at sælge Everton, hvis han fik et bud på over 500 millioner pund, som svarer til 4,4 milliarder kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men det er på ingen måde sandt. I stedet forsikrede Moshiri Echo om, at han er i gang med at sikre finansiering til færdiggørelsen af Evertons nye stadion.

Og det vil fortsat være med Moshiri som ejer af Everton.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0