2022-07-07 12:00:02

Tidl. FCK-talent: Jeg skifter til FC Malaga City

Det tidligere FC København-talent Tobias Pedersen siger til bold.dk, at han drager til Spanien for at tørne ud for FC Malaga City i Tercera División.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

AVA

1 - 3

FA2

Det tidligere FC København-talent siger nu til bold.dk, at han har valgt at drage på et fodboldeventyr, da Pedersen fremover skal spille FC Malaga City i den fjerdebedste spanske række Tercera División. 

Han har underskrevet en kontrakt, der gælder et år.

- Jeg flytter til Spanien, da jeg er skiftet til FC Malaga City og skal spille for dem, siger Tobias Pedersen til bold.dk og tilføjer:

- Det er altid noget, som jeg har overvejet og tænkt på, og det har været en del af planen. Det har altid bare været spørgsmålet om, hvornår og hvordan det kom til at ske. Nu var tidspunkt det rette, så jeg kan vise, hvad jeg kan. 

Hvordan er skiftet kommet i stand?

- Det er faktisk mig selv, der har sat det i stand. Jeg var på et punkt i min karriere, hvor jeg var blevet rimelig træt af det hjemme i Danmark, og generelt hvordan det fungerer i 2. division. Jeg så, at Fremad Amager spillede en træningskamp mod dem på et tidspunkt, og så kontaktede jeg dem selv, og så tog vi den derfra. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Tidl. FCK-talent: Jeg skifter til FC Malaga City
Foto: Per Kjærbye - fodboldbilleder.dk

Den tidligere ungdomslandsholdsspiller fortæller, at hans gode CV var med til, at den spanske klub viste interesse.

- Jeg har et fint CV med ungdomsbold i FCK og ungdomslandskampe, så de var interesserede, og så sendte jeg nogle highlights af mig selv, og så spurgte klubben, om jeg kunne komme derned for at træne med i et par dage, og det gjorde jeg. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

21-årige Tobias Pedersen fortæller, at træningen i den spanske klub først starter 26. juli, og han rejser til Spanien 25. juli. Der er sæsonstart 11. september. 

- Jeg glæder mig bare til at spille fodbold på fuldtid, og så skal jeg ikke tænke på noget som helst andet. Jeg kan udvikle mig og vise, hvad jeg kan. Den spanske fodboldstil giver mig lidt bedre rammer til, at jeg kan vise, hvad jeg kan. 

- Jeg føler måske kun, at jeg har vist 50 procent af, hvad jeg kan i 2. division, så det hele passer mig bare bedre. Jeg er sikker på, at jeg nok skal komme til at blomstre, og så må vi tage den derfra. 

Kan være et springbræt

Danskeren håber, at han kan bryde igennem i den spanske klub, så det kan blive et sprængbræt til noget større. 

- Hvis jeg gør det godt, så er klubben også indstillet på, at den gerne vil hjælpe mig videre til noget større.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Offensivspilleren siger, at han allerede er begyndt at lære lidt spanske gloser, selvom træningen foregår på engelsk. 

- Det bliver ikke svært for mig. Jeg er begyndt at lære spansk stille og roligt, og jeg har altid vidst, at det passer mig bedst at spille fodbold på fuldtid, hvor jeg bare kan fokusere, selvtræne og bare fordybe mig i fodbold fuldstændigt, siger Tobias Pedersen til bold.dk og tilføjer om trupsammensætningen:

- Det er meget blandet. Træningen foregår på engelsk. Der er mange spanske spillere, men der er også en del fra andre lande.

I den forgangne sæson blev FC Malaga City nummer syv i Tercera División – Andaluza Málaga Gruppe 1. 

For FC København nåede Tobias Pedersen at spille 28 U19 Liga-kampe og otte opgør i Reserveligaen. Pedersen er også noteret for ti U16-landskampe. 

Kantspilleren har udover FC København også en fortid i Avarta, Næstved, Hillerød og senest FA 2000.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

AVA

1 - 3

FA2

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0