2022-09-27 16:10:01

Tidl. AGF-talent om færøsk triumf: En af de største sensationer

Færøerne leverede et vildt resultat, da nationen slog Tyrkiet med 2-1. Mads Boe Mikkelsen siger til bold.dk, at det er en stor sensation.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke mange havde levnet Færøerne chancer mod Tyrkiet i Nations League Liga C søndag aften, men det undertippede hjemmehold endte med at tage fusen på favoritten. 

Færøerne vandt nemlig med imponerende 2-1 over Tyrkiet. 

Det skal dog siges, at Tyrkiet allerede havde vundet gruppen, og derfor sparrede nationen en række stamspillere. 

Det tidligere AGF-talent Mads Boe Mikkelsen var en del af den flotte, færøske sejr, og han siger til bold.dk, at det er en vild bedrift. Tyrkiet vandt 4-0 i det omvendte opgør i Tyrkiet.

Han karakteriser endda resultatet som en af de største sensationer i nationens fodboldhistorie. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Nations League C -Tidl. AGF-talent om færøsk triumf: En af de største sensationer
Foto: ki.fo

- Det er selvfølgelig stort, at vi har slået Tyrkiet.  Vi snakkede om det dagen inden. Vi har en mentaltræner på landsholdet. Han sagde, at alle hold, der har tabt stort første gang til en modstander, har fået et helt andet resultat og vist et andet udtryk anden gang. 

- Vi havde forberedt os mentalt på, at det godt kunne lade sig gøre, inden kampen gik i gang. Kampen startede, og vi kom godt fra start. Der var en god følelse, og vi scorede til 1-0 i anden halvleg. Så stod der 2-0 tre minutter efter, og så var der bare eufori på stadion og blandt tilskuerne. Der var bare god stemning, siger Mads Boe Mikkelsen til bold.dk. 

Hvordan vil du karakterisere sejren. Mener du, at det er en sensation?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at vi herop ser det som en af de større fodboldsensationer, som er sket heroppe i nyere tid sammen med resultaterne over Grækenland, så det var en stor oplevelse. 

Jublende glad

Den 22-årige midtbanespiller fortæller også, at det var en forløsning, da slutfløjtet lød. 

- Det var en god følelse, da dommeren fløjtede kampen af. De scorede til 1-2 tre minutter før, at kampen blev fløjtet af. Man nåede lige at tænke, at nu skulle det hele ikke ryge på gulvet. Alle var jublende glade, fløj rundt og krammede hinanden. 

- Man nåede næsten ikke en gang at sige tak for kampen til de andre spillere, fordi man var så glad, siger Mikkelsen, der tilføjer, at sejren blev fejret med sejrssang og en god middag. Han kalder det for en perfekt afslutning på Nations League.

Mads Boe Mikkelsen har spillet fodbold på de danske ungdomslandshold, men den tidligere Superliga-spiller har en færøsk mor, og derfor har det været muligt for ham at repræsentere Færøerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det betyder selvfølgelig meget at kunne vise sig frem på en større, international scene, når det ikke kunne blive med Danmark. Jeg er glad for, at det så kan blive med Færøerne, siger Mads Boe Mikkelsen til bold.dk. 

Mads Boe Mikkelsen tørner ud for færøske KI Klaksvik, og han er noteret for fem færøske landskampe. 

Udover AGF har Mads Boe Mikkelsen tørnet ud for Vendsyssel og HB Tórshavn. Det er blevet til fire Superliga-kampe for Vendsyssel. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0