2022-06-27 15:50:02

Tidl. divisionsbomber bliver cheftræner i KS

Den tidligere divisionsbomber Olcay Senoglu skal være cheftræner for KS-klubben FB, og han siger til bold.dk, at klubben betyder meget for ham. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

For halvandet år siden blev den tidligere Superliga- og divisionsspiller Olcay Senoglu præsenteret som assistenttræner for Københavnsserie-mandskabet FB (Frederiksberg Boldklub). 

Nu tager den tidligere divisionsbomber dog et skridt op ad stigen i serieklubben, da han fremover skal være cheftræner for mandskabet. 

Han overtager cheftrænertakten fra Frank Stahr, der nu er fortid i serieklubben. 

Senoglu siger til bold.dk, at han glæder sig til at prøve kræfter med cheftrænerfaget. 

Den tidligere Superliga-spiller har fået en kontrakt, der løber til 31. december 2023.

- Nu har jeg været omkring holdet i halvandet års tid, og jeg synes, at vi har fået bygget et rigtig fint fundament op. Jeg glæder mig til at arbejde videre med det fundament, og så må vi se, hvad vi kan drive det til, og hvad vi skal blive bedre til, siger Olcay Senoglu til bold.dk.

Hvilket potentiale ser du hos FB?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der venter en rigtig svær KS-rækken (Københavnsserie-række, red.), ingen tvivl om det, når man også ser på de hold, der kommer ned. Min erfaring er efter halvandet år, at alle kan slå alle, men vi skal som udgangspunkt blive bedre, og så må vi se, hvad det kan blive til. 

- Vi skal lige mødes på anden side af sommerferien og forventningsafstemme, så vi har et fælles mål. Jeg kan ikke fastlægge, hvor vi skal slutte, men der er ingen tvivl om, at vi gerne vil have flere point end i denne sæson.

Sund klub

Senoglu har fået et fantastisk indtryk af Frederiksberg-klubben, der har vundet flere priser for deres arbejde med blandt andet integration. 

- Det er fedt og en af Danmarks største. Jeg føler, at det er en sund klub. Vi har indviet vores nye klubhus, og det er rigtig fint, at vi kan sparre på tværs af alle trænere. Det er også vigtigt, at jeg som cheftræner arbejder med ungdomstrænerne i klubben, så jeg er meget glad for klubben, siger Olcay Senoglu til bold.dk. 

FB endte som nummer tre i Københavnsserien. Skjold vandt rækken, mens Fremad Valby blev nummer to. 

I Superligaen er noteret for 14 kampe og et mål, da han spillede i FC Nordsjælland. I B93 scorede han hele 75 mål i 141 kampe. Han har også været en del af Fremad Amager, og du kan se en af hans scoringer for Amager-klubben i videoen øverst i artiklen. 

Olcay Senoglu stoppede sin professionel fodboldkarriere i 2018.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0