Super League -Hansen er klar på hård konkurrence i Basel
2018-09-20 17:36:01
Foto: Getty Images

Hansen er klar på hård konkurrence i Basel

Martin Hansen har stået fast for Basel i den seneste måned, men den 28-årige dansker er klar over, at 24-årig Jonas Omlin kommer til at yde hård konkurrence, når schweizeren er sin skade kvit.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Basel solgte i sommer den tjekkiske landsholdskeeper Tomas Vaclik til Sevilla, og i stedet blev 24-årige Jonas Omlin fra Luzern i første omgang hentet ind.

Senere fulgte 28-årige Martin Hansen trop, og danskeren startede med otte kampe som bænkevarmer

- Da jeg kom hertil, fik jeg at vide, at jeg ville starte bagfra, og det respekterede jeg fuldt, for jeg kom først til fire dage før første kamp og havde kun min egen træning med mig - ingen preseason.

- Jeg bakkede om holdet og viste til træning, at jeg var klar, hvis der skulle bruge for mig, siger Hansen til bold.dk om den første periode.

Hansen fik midt i august debut i en pokalkamp og kort efter blev Omlin muskelskadet, hvorfor Hansen siden har stået de seneste i alt seks kampe for den schweiziske storklub.

Men spørgsmålet er, hvem der skal stå, når Omlin er klar igen.

- Jeg ved det faktisk ikke, men han var man of the match i fire af fem kampe inden sin skade og tog blandt andet et straffespark, og så skifter man i hvert fald ikke bare ud medmindre, der kommer en skade. Tingene går hurtigt i fodbold har jeg lært i de seneste sæsoner, så vi må se, siger Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hansen ønskede toårig aftale
Hansen har lavet en forholdsvis beskeden toårig aftale med Basel, og det er sket efter danskerens eget ønske. Efter et par omskiftelige ophold i Ingolstadt og Heerenveen er Hansen meget opsat på at skulle spille fast.

- Jeg er kommet til et tidspunkt i min karriere, hvor jeg dels tror meget på mig selv og dels vil spille. Så hvis jeg ikke har vundet pladsen i Basel om et års tid, er der nødt til at ske noget allerede der, så derfor har jeg lavet en toårig aftale.

- Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke skal være bundet af en fireårig aftale, hvis jeg ikke spiller, siger Hansen.

Hansen stod senest, da Basel i weekenden baksede Echallens fra den fjerdebedste række med 7-2 i pokalen.

mikael@bold.dk


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0