2022-06-28 17:20:38

Bekræftet: Mielitz forlader FC Helsingør

FC Helsingør har tirsdag oplyst, at den tyske målmand Sebastian Mielitz stopper i klubben for i stedet at vende hjem til Tyskland. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere tirsdag kunne man her på bold.dk læse, at tyske Sebastian Mielitz ville stoppe i FC Helsingør. 

Nu har klubben selv bekræftet, at tyskeren er fortid i klubben, og at han vender hjem til Tyskland. 

Cheftræner Morten Eskesen er ked af at miste sin målmand, men han takker samtidig for en god indsats i Helsingør. 

- Sebastian har været fantastisk her i hans korte periode i Helsingør. Han har vist sine holdkammerater hvordan man ved seriøs træning og hårdt arbejde bliver bedre dag for dag. 

- Det har været tydeligt for alle, at han har spillet på højeste niveau både i Danmark og Tyskland. Han har sat sit aftryk og vil blive savnet. Alt det bedste til ham i fremtiden, siger cheftræner Morten Eskesen på klubbens hjemmeside. 

Hovedpersonen selv ser tilbage på en god tid i klubben.

- Jeg er taknemmelig over at have været i klubben og har følt mig velkommen fra første dag. Det har positivt her i Helsingør og jeg har sat pris på at arbejde med holdet og trænerstaben. Jeg kom til klubben for at få spilletid og det fik jeg og er glad for den tillid, som jeg fik. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Desværre er det nu tid til noget andet og det har intet med FC Helsingør at gøre, men mere for min familie i Tyskland. Jeg ønsker FC Helsingør held og lykke og jeg forlader klubben som fan og vil fortsat følge holdet, siger Sebastian Mielitz.

Sebastian Mielitz nåede blot at spille et halv år i FC Helsingør. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0