2022-03-24 21:56:10

Helsingør forlænger med topscoreren til 2025

FC Helsingør har offentliggjort, at man har forlænget samarbejdet med klubbens topscorer, Tonni Adamsen, der har skrevet under på en kontrakt frem til 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 23. runde

FT

FCH

0 - 1

ACH

Det går strygende for FC Helsingør i 1. division, hvor man inden delingen af rækken ligger nummer et med otte point ned til nærmeste konkurrent fra Lyngby.

Nu er der så flere gode nyheder hos topholdet, der torsdag kunne offentliggøre en kontraktforlængelse med topscoreren, Tonni Adamsen, frem til sommeren 2025.

- Jeg er helt vildt glad for forlængelsen af min kontrakt, indleder Adamsen til klubbens hjemmeside og fortsætter om betydningen af forlængelsen.

- Jeg elsker at gå på arbejde hver eneste dag i FC Helsingør, hvor vi har et fantastisk sammenhold, og når vi samtidig vinder en masse kampe, er der ikke meget at være utilfreds med, og det er dejligt, at klubben mener, at jeg fortsat skal være en del af den her rejse.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Helsingør forlænger med topscoreren til 2025
Foto: FC Helsingør

Adamsen har lavet 11 mål i sæsonen for klubben og ligger samlet nummer fire på topscorerlisten i 1. division.

27-årige Adamsen har været i klubben siden januar sidste år, hvor han kom til fra BK Frem, og sidenhen er det kun gået fremad hos FC Helsingør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Således fik han senest forlænget sin kontrakt i sommer frem til 2023, og nu er klubben altså allerede blevet overbevist om en ny kontraktforlængelse til 2025. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 23. runde

FT

FCH

0 - 1

ACH

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0