1. Division -Helsingør skal være blandt de 15 bedste i DK
2019-03-29 14:55:43
Foto: Getty Images

Helsingør skal være blandt de 15 bedste i DK

FC Helsingør skal være blandt de 15 bedste klubber i Danmark og have fokus på talenter til videresalg, oplyser klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En amerikansk investeringsgruppe med Jordan Gardner i spidsen har fredag købt 51 procent af aktiemajoriteten i FC Helsingør.

FC Helsingør skriver i pressemeddelelsen, at ambitionen er, at man skal være blandt de 15 bedste klubber i Danmark.

Der skal være fokus på udvikling af talenter til videresalg, gerne til udlandet eller topklubber i Danmark - både danske talenter fra Helsingørs opland, men også de bedste talenter fra amerikanernes kontakter i USA, lyder det.

Direktør Janus Kyhl er glad for, at salget er faldet på plads.

- Det har været meget vigtigt for os, at vi stod fast på den lokale forankring. Vi har i snart en del år været kendt som en klub, der gav spilletid til unge danske fodboldtalenter, der måske var faldet lidt 'gennem sprækkerne' andre steder, siger Kyhl i meddelelsen.

- Man kunne nævne spillere som Kasper Enghardt, Mads Aaquist, Vito Hammershøy-Mistrati og André Riel. Det skal vi blive ved med, samtidigt med, at vi i endnu højere grad end nu, skal have talenter op fra vores eget akademi som vi skal gøre til 1. divisions- og Superliga-spillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At vi nu også får muligheden for at komme ind på et lidt uopdyrket territorie i USA, er jeg sikker på bliver en kæmpe gevinst for os.

- MLS er en stærk liga, men de er ikke så gode til at bruge deres egne, amerikanske talenter, og vi er sikre på, at der er nogle gode spillere derovre, som vi kan introducere til europæisk fodbold og få deres talent forløst, siger Kyhl.


Foto: Getty Images

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0