2023-01-28 10:00:02

Köln-dansker jagter spilletid: Jeg er åben for Superligaen

Kristian Pedersen fortæller til bold.dk, at han håber på mere spilletid i FC Köln. Han udelukker dog ikke, at han kunne vende hjem til Superligaen til sommer, hvis den manglende spilletid fortsætter.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 18. runde

FT

S04

0 - 0

FCK

Da Kristian Pedersen tilbage i sommer skiftede til FC Köln, havde han en stor drøm om at slå igennem i den tyske Bundesliga.

Her et halvt år senere ser det dog en del anderledes ud.

Pedersen har nemlig blot fået fem kampe i Bundesligaen for Köln, hvor han står bag anfører Jonas Hector i køen til spilletid.

Den danske back sidder nu ude med en skade, men han kører på hver dag til træning, så han kan vende hurtigst muligt tilbage på holdet og kæmpe for en plads i startopstillingen.

Men Pedersen indrømmer over for bold.dk, at han havde håbet på mere spilletid i starten af sit ophold i FC Köln.

- Det har ikke været optimalt for mig. Jeg vidste godt, at Jonas var en legende i Köln og er anfører, så han har naturligvis været svær at slå af. Men jeg gør i hvert fald mit for at komme i betragtning til pladsen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Köln-dansker jagter spilletid: Jeg er åben for Superligaen
Foto: FC Köln

- Så må vi se på, hvad der kommer til at ske gennem foråret, hvor jeg har mit fulde fokus på FC Köln. Jeg håber at få en fair chance. Så må jeg se, hvordan jeg står til sommer. Det må jeg tage til den tid.

Udelukker ikke retur til Danmark
Kristian Pedersen tilføjer dog, at han virkelig håber på, at han kommer til at få en fair chance i FC Köln, da det er en klub og et sted, hvor han er faldet godt til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han nyder nemlig livet i den tyske storby, og derfor håber han fortsat på sit store gennembrud i Köln-trøjen. Det er kun den manglende spilletid, som Pedersen kan klage over, og det må der godt blive ændret på i fremtiden.

Tiden må så vise, hvor Pedersen står henne efter denne sæson, men da bold.dk spørger ham om, hvorvidt et skifte hjem til Danmark kunne være en mulighed, afviser han det ikke.

- Jeg kunne helt sikkert godt finde på at vende tilbage til Danmark. Så er spørgsmålet bare hvilken klub. Jeg tænker, at der kun er nogle få klubber inde i billedet.

- Men jeg kunne godt se mig selv spille i Superligaen. Jeg vil ikke udelukke, at det kan ske til sommer. Men det skal jo også være den rigtige klub for mig. Jeg må indrømme, at det trækker mere og mere i mig, at jeg søger mod Danmark. Men nu må vi se på det.

- Hvis det skal give mening for mig med et skifte hjem til sommer, skal det være en topklub i Danmark, lyder det fra Kristian Pedersen til bold.dk.

Kristian Pedersen har fortsat halvandet år tilbage af sin kontrakt med FC Köln, da aftalen løber frem til sommeren 2024.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 18. runde

FT

S04

0 - 0

FCK

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0