2022-09-28 19:17:08

Avis: FCK-bosser frygter dyr lejeudgift ved Parken-salg

Ifølge Ekstra Bladet er FC Københavns sportslige ledelse bekymrede for, at udgifterne bliver høje, hvis klubben ender med at skulle leje sig ind i Parken.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

Der er intern uro i Parken Sport og Entertainment. 

Ifølge Ekstra Bladet er FC Københavns sportslige ledelse bekymrede for lejeudgiftens størrelse, hvis Parken ender med at blive solgt.

Tilbage i januar meddelte Parken Sport Entertainment - selskabet bag FCK - at man afsøgte muligheden for et frasalg af Parken stadion. 

Ekstra Bladet skriver, at storaktionærerne i Parken Sport og Entertainment Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard jagter den højest mulige her og nu-pris ved et salg af fodboldstadionet. 

Det er netop den situation, som folk som direktør Jacob Lauesen og sportsdirektør Peter Christiansen frygter, da størrelsen af FCK's fremtidige lejeudgift kan være med til at diktere størrelsen af Parkens købspris.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Avis: FCK-bosser frygter dyr lejeudgift ved Parken-salg
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

FCK går nemlig fra at være ejer til at være lejer ved et salg af Parken, og her vil en potentiel ny ejer være sikret en stabil og sikker indkomst fra løverne, der fortsat ønsker at bruge Parken til at afvikle sine hjemmekampe.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0