International -Boilesen ikke i tvivl: FCK er størst i Danmark
2016-08-25 12:21:52
Foto: FC København

Boilesen ikke i tvivl: FCK er størst i Danmark

Nicolai Boilesen er ny mand i FC København, som han mener er den største klub i Danmark - uanset fortiden i Brøndby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC København præsenterede mandag klokken 12 Nicolai Boilesen som ny mand i klubben på et pressemøde i Parken - og det var en glad venstreback, der sad på podiet sammen med manager Ståle Solbakken.

- Jeg er både glad og lettet over, at jeg kan sidde her i dag, og at det er kommet på plads, sagde Boilesen.

Nicolai Boilesen blev smidt af holdet i Ajax-holdet i sidste sæson, fordi han ikke ville forlænge sin kontrakt og ytrede ønske om at komme væk. Men først nu, hvor hans kontrakt er udløbet i Ajax, har Boilesen altså fundet en ny klub. Og han ser det ikke som et skridt ned at skifte hjem til Danmark.

- Sportsligt skulle jeg finde ud af, hvad der passede bedst for mig. Jeg synes, FC København havde det hele. Den klub jeg kom fra er ikke blevet mestre og er ikke i Champions League, men det er den her klub. For mig er det ikke et skridt ned, jeg ser det som en rigtig god udfordring. Der har ikke været nogen tvivl om, at det skulle være FCK, siger Boilesen.

Spørgsmålet til Boilesens Brøndby-fortid skulle naturligvis også komme. Og på det svarede han på følgende vis.

- Jeg har spillet ungdomsfodbold i Brøndby. Men som jeg ser det, så er det over syv år siden. Jeg har fået min endelige uddannelse som ungdomsspiller i Ajax, og det var der, jeg slog igennem som førsteholdsspiller, siger Boilesen og fortsætter.

-  Jeg har aldrig været en del af Brøndbys førstehold  - jeg har blot spillet ungdomsfodbold der. Der er i mine øjne ingen tvivl om, hvem der er den største klub i Danmark hvad angår det sportslige. Fodboldmæssigt så passede det her bedst, og der har ikke været nogen tvivl for mig, siger han.

Nicolai Boilesen har skrevet under på en fireårig kontrakt med FC København.


Foto: FC København

52 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0