3F Superliga -Brian Priske stopper i FC København
2017-09-05 13:01:12
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Brian Priske stopper i FC København

Brian Priske stopper i FC København med øjeblikkelig virkning. Johan Lange og Mikael Antonsson er nye assistenttrænere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC København meddeler, at klubben og assistenttræner Brian Priske er blevet enige om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

- Brian er en dygtig træner og en rigtig god personlighed, men vi har haft snakke omkring samarbejdet siden januar, og vi skulle nok have truffet denne beslutning tidligere. Begge parter har ønsket, at det skulle lykkes at finde en bedre løsning. Det har begge forsøgt, men vi må konstatere, at vi desværre ikke har været i stand til det, siger manager Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside.

- Derfor har denne beslutning ikke noget at gøre med resultaterne i denne sæson. Helt konkret, så er der to ting, vi har haft uenigheder omkring: Indholdet i den daglige træning og et ønske fra Brian om at få et større ansvar i beslutningerne omkring det taktiske og gennemførslen af den. Her har vi ikke kunne blive enige om hans rolle.

- Brian har været en væsentlig del af den måske mest succesfulde sæson i FCK's historie (Mesterskab, pokaltitel samt Champions League-deltagelse), og det har han god grund til at være stolt af. Vi har trods vores udfordringer været glade for at have Brian som en del af trænergruppen, og han er hjerteligt velkommen på Nummer 10 og i Telia Parken i al fremtid. Vi ønsker ham alt det bedste fremover.

FC København oplyser videre, at Johan Lange fra i dag er ny første assistenttræner, mens Mikael Antonsson er ny anden assistent.


Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

56 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0