2023-03-31 13:39:43

Dårlig træning blev et vendepunkt: Vavro forklarer vild FCK-stime

Denis Vavro fortæller, at FCK trænede virkelig dårligt op til AaB-kampen, som kun blev vundet med 1-0. Efter det tog de en snak for at hæve kvaliteten på træningsbanen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

FCK

2 - 1

FCN

Otte Superliga-sejre på stribe og 24-2.

FC København buldrer af sted og er nu blot et enkelt point efter FC Nordsjælland, som søndag kommer på besøg i Parken.

Forsvarsprofilen Denis Vavro peger på træningsbanen, når han bliver spurgt til en forklaring på FCK's flotte stime.

- Hvis vi træner godt og scorer til træning, scorer vi også i kamp. Før AaB-kampen trænede vi virkelig dårligt, og vi havde så mange chancer, men scorede kun ét mål.

- Efter den kamp sagde vi, at hvis vi træner godt og scorer på alle chancer, sker det også i kampene, og derefter vandt vi 7-0 over OB. Det er vigtigt, at vi er koncentreret hele vejen igennem, siger Vavro til bold.dk.

Løsninger er klar
Mod FCN søndag må FCK undvære karantæneramte Kevin Diks og Elias Jelert, hvilket giver udfordringer på back-positionen, hvor Christian Sørensen desuden har været ude i de seneste uger.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Dårlig træning blev et vendepunkt: Vavro forklarer vild FCK-stime
Foto: Alfred Sylvest/Ritzau Scanpix

- Jeg tror, Christian er klar, og Peter Ankersen er her. Han spillede virkelig godt i sidste sæson og er professionel. Ellers har vi nogle løsninger, jeg ikke kan røbe her, siger Vavro.

Han glæder sig til topkampen i Parken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en stor kamp. Nordsjælland fører, og vi er på andenpladsen. Vi vil fortsætte med at vinde, og det er vigtigt at vinde den og forberede os til pokalkampen bagefter (mod Vejle, red.).

- Der er ti kampe tilbage i Superligaen, og så må vi se efter det. Vi fokuserer på hver kamp og et skridt ad gangen. Vi startede sæsonen virkelig dårligt, men nu er vi FC København og har vundet otte kampe i streg med mange clean sheets.

Ser du jer som favoritter til guldet?

- Lige nu er vi på andenpladsen. Vi må se efter de første fem kampe, hvor vi ligger, men her i FC København er det kun titler, der tæller, understreger Vavro.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

FCK

2 - 1

FCN

27 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce