2023-02-06 06:30:01

FCK behøver ikke en ny venstre back: Jelert er blandt de få i Europa

FC København forsøgte at hente en ny venstre back efter salget af Victor Kristiansen. Det lykkedes ikke, men cheftræner Jacob Neestrup er dog helt rolig, da de har Elias Jelert på holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

5 - 6

VIK

FC København sagde i januar-transfervinduet farvel til Victor Kristiansen, som blev solgt til Leicester for et stort beløb.

Dermed var FCK på jagt efter en afløser, hvor der har været nævnt flere mulige spillere som blandt andet Jesus Vazquez fra Valencia.

Nu er vi i februar, men der kom aldrig en ny venstre back, og derfor har cheftræner Jacob Neestrup Christian Sørensen, Peter Ankersen, Kevin Diks og Elias Jelert til rådighed på de to backs.

Og det har ikke holdt Neestrup vågen om natten, da han ser en stor stjerne i Jelert på venstrebacken, selv om den unge FCK-spiller normalt spiller i højre side.

- Jeg har ikke været stresset over det, da vi har fire backs. Jeg synes, at Elias, i alt det defensive og de tidlige faser i de offensive spil, kan spille i begge sider lige godt. 

- Jeg vil næsten gå så langt at sige, at når man bygger spillet op, kan det nogle gange være en fordel at have en højrebenet i venstre side og omvendt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCK behøver ikke en ny venstre back: Jelert er blandt de få i Europa
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Han har vist i mange kampe, at han måske er en af de få backs i Europa, som har den evne til at kunne spille i begge sider næsten lige godt, lyder det fra Jacob Neestrup til bold.dk og resten af den skrevne presse, som havde taget turen til Portugal.

Jacob Neestrup bekræfter dog, at de havde flere emner i spil som afløser til Victor Kristiansen, men de ville ikke bare handle ind, fordi de havde muligheden for det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der bliver gjort alt for at forberede det og have de tre/fire navne i spil, det har vi selvfølgelig kigget på, men det lykkedes ikke af forskellige årsager. 

-  Så har det bare været vigtigt for mig og PC, at man ikke har taget noget ind for at tage noget ind. Jeg kan godt forstå kritikken og interessen fra fansene, og den er helt fair. Men jeg er også nødt til at sige, at det i det her vindue har været vigtig med kontinuitet.

- Jeg synes, at vi har gjort vores muligheder større for at give sportslig værdi til FC København, og det er både på den korte og lange bane, slår Jacob Neestrup fast.

Elias Jelert var lørdag med for FC København i testsejren over Elfsborg, hvor han fik spilletid på begge backs.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

5 - 6

VIK

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0