2022-12-08 17:07:39

FCK efter kæmpe UEFA-straf: Farligt og uacceptabelt af fansene

FC København-direktør Jacob Lauesen er ærgerlig over, at adfærden hos klubbens tilskuere nu har fået økonomiske og sportslige konsekvenser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC København skal have den helt store pengepung frem.

De danske mestre har nemlig fået en bøde på over en halv million kroner af UEFA efter flere episoder i forbindelse med Champions League-kampen mod Dortmund.

Her leverede fansene blandt andet et kæmpe pyro-show, og ledelsen hos FC København er ærgerlig over, at adfærden blandt fansene nu har fået konsekvenser.

Sådan lyder det fra direktør Jacob Lauesen.

- Vi tager straffen til efterretning. Det ærgrer os meget, at tilskueradfærden til kampen har så store økonomiske og markante sportslige konsekvenser for klubben.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -FCK efter kæmpe UEFA-straf: Farligt og uacceptabelt af fansene
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- På trods af, at vi i forbindelse med kampen gjorde en stor indsats for at undgå problemer på tribunerne, må vi også erkende, at der var en farlig, massiv og helt uacceptabel brug af pyroteknik, som klubben nu bliver straffet for.

- Vi vil skærpe vores indsats for at mindske brugen af pyroteknik, og vi må endnu engang opfordre kraftigt til, at vores fans overholder reglerne. Det har meget alvorlige konsekvenser for både klub og fans at bryde dem, siger Jacob Lauesen til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover den økonomiske bøde skal FCK også spille den næste europæiske hjemmekamp uden tilskuere på B-tribunen, hvor Sektion 12 holder til.

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0