2022-12-05 14:18:02

FCK håndterer Grabara-Ryan-ballade internt

FC København afviser at kommentere på situationen med Kamil Grabara og Mathew Ryan, der har fået en masse fokus de seneste dage. Det håndterer vi internt, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til daglig er de holdkammerater i FC København, men Kamil Grabara og Mathew Ryan udveksler næppe julekort i år.

I slutningen af september vakte Grabara opsigt, da han i et interview med Tipsbladet sagde, at han ikke så nogen konkurrence om pladsen som førstemålmand i FCK, og den seneste uges udtalelser har næppe gjort forholdet bedre.

Først sagde Ryan til TV2 Sport, at Kamil Grabara primært får spilletiden i FCK af politiske årsager, i og med han er yngre og har et større salgspotentiale, og da australieren så lavede en stor fejl i VM-ottendedelsfinalen mod Argentina, tweetede Grabara følgende:

- Det må have været politik, helt sikkert. 

Mundhuggeriet mellem de to holdkammerater har også fået international opmærksomhed, da begge spillere er blevet forholdt det under VM, hvor de som bekendt begge har været med.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCK håndterer Grabara-Ryan-ballade internt
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mathew Ryan har efterfølgende sagt, at han ikke er overrasket over Grabaras tweet, som polakken efter holdets VM-exit søndag afviste at uddybe.

bold.dk har forsøgt at få FCK-sportsdirektør Peter Christiansen til at forholde sig til situationen og svare på, om det er holdbart, at to holdkammerater på den måde mundhugges offentligt, og om det får nogen konsekvenser, men klubben har ingen kommentarer i øjeblikket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi håndterer det internt og har ikke mere til det, skriver kommunikationschef Jes Mortensen til bold.dk.

Mens mange har kritiseret Kamil Grabara for stikpillen mod Mathew Ryan, får polakken støtte fra sin landsmand Arek Onyszko, som du kan se her.

24 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0