2022-10-03 08:50:34

FCK skifter stil: Vi har intet at skjule

FCK er under Jacob Neestrup gået tilbage til at afsløre sin kamptrup dagen før i stedet på for kampdagen. Det er sådan, vi skal kommunikere, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

MCI

5 - 0

FCK

- Jeg synes ikke, vi har noget at skjule.

Under Jess Thorup præsenterede FC København først sin kamptrup om formiddagen på selve kampdagen, men det var anderledes i weekenden.

Her blev FCK's trup til opgøret mod AGF offentliggjort tidligt lørdag eftermiddag efter den afsluttende træning, og det er en ny stil, som Jacob Neestrup slår på tromme for.

- Jeg synes, det er sådan, vi skal kommunikere internt og eksternt. Jeg synes, det er vigtigt. Vi har mange interessenter omkring vores lille butik, og det vejer tungere end at skjule det for en eller anden potentiel cheftræner, som alligevel får vores trup 12 timer senere, så derfor ja (det er en ny stil, red.).

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCK skifter stil: Vi har intet at skjule
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

- Jeg synes ikke, vi har noget at skjule. De kan jo ikke se i den trup, hvordan vi starter, og vi skal også forstå, hvor vi er. Der kom 26.000 tilskuere her, og jeg synes bare, det er passende, i forhold til der hvor vi er, at det er sådan, vi gør det, siger Jacob Neestrup.

For et par år siden annoncerede de fleste klubber i Superligaen truppen dagen før, men nu er mange gået over til at vente til kampdagen – FCK er dog nu altså gået den modsatte vej igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

MCI

5 - 0

FCK

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0