2023-02-08 08:05:01

Fra Delaney til Dansk Melodi Grand Prix: FCK-talent valgte musikken

Det tidligere FCK-talent Frederik Leopold trænede med stjerner som Thomas Delaney og Jonas Wind, men stoppede fodboldkarrieren for i stedet at satse på musikken. Hør historien i TÆT PÅ. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

2 - 1

AIK

Det tidligere FCK-talent Frederik Leopold er ugens gæst i bold.dk-podcasten TÆT PÅ, som du kan finde i Spotify og Apple Podcasts.

Frederik Leopold fik som ung kontrakt på FC Københavns U19-hold og trænede på reserveholdet sammen med stjerner som Thomas Delaney, Mathias Zanka og Jonas Wind.

Han kom dog ikke gennem nåleøjet i FCK og satsede i stedet på en musikkarriere, som nu har bragt ham til Dansk Melodi Grand Prix.

Frederik reflekterer blandt andet over sit exit fra FCK.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Fra Delaney til Dansk Melodi Grand Prix: FCK-talent valgte musikken
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Jeg følte ikke helt, jeg fik muligheden, men måske var jeg bare ikke dygtig nok. I sidste ende var vi bare ikke et godt 'fit' mere. Men jeg har ikke fortrudt, at jeg tog til FCK, for jeg er stolt over det, fortæller Frederik Leopold.

- Jeg ved ikke, om jeg mistede lysten til fodbold, men det var hårdt, og jeg var udmattet. Og så opstod der bare nogle gyldne muligheder med musikken for mig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hør hele Frederik Leopolds historie i TÆT PÅ, som du kan finde i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

2 - 1

AIK

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0