2022-12-06 13:28:16

Johnsson er klar til skifte: FCK kan ikke kræve noget for mig

Karl-Johan Johnsson er klar på et klubskifte denne vinter, hvis den rette mulighed dukker op. Han mener ikke, at FCK kan kræve nogen transfersum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

32-årige Karl-Johan Johnsson savner spilletid i FC København.

Svenskeren har kun et halvt år tilbage af sin aftale i hovedstadsklubben, hvor han står bag Kamil Grabara og Mathew Ryan i køen til spilletid.

Johnsson er klar til at komme videre til januar, hvis den rigtige mulighed opstår.

- Vi må se, hvad der sker. Jeg har haft en snak med klubben, og hvis der skulle komme noget interessant for både mig og klubben, tager vi stilling til det. De kommer ikke til at gøre det svært for mig, hvis der kommer noget, som passer.

- Jeg har ikke spillet ret meget de seneste år, så min værdi er nok ikke kæmpestor lige nu, så de kan heller ikke kræve noget for mig. Ellers må det blive noget til sommer i stedet. Så må jeg forsøge at holde ud, og så må man også se, hvad der sker med Mathew og Kamil, og hvor længe de bliver, siger Johnsson i et interview med Fotbollskanalen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Johnsson er klar til skifte: FCK kan ikke kræve noget for mig
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Johnsson tvivler på, at det bliver aktuelt for ham at forlænge i FCK.

- Det tror jeg ikke. Det havde været fedt at prøve noget nyt. Jeg fylder 33 til januar og føler, at jeg har mere fodbold i mig, så jeg vil forsøge at spille så mange kampe som muligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kroppen har det godt, og det er vel først, når man er 38, at jeg kan tænke mig at være klar og tydelig backup i en klub og være i den situation, jeg er i nu. Men den rolle er kommet lidt for tidligt for mig, siger Johnsson.

Svenskeren understreger, at familien trives i København, og han har det personligt godt i klubben, så det er ikke så let at bare skifte videre.

Karl-Johan Johnsson kom til FCK fra Guingamp i 2019 og står noteret for 77 kampe for løverne.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0