2022-12-06 10:23:29

Johnsson savner tydeligere kommunikation fra FCK

Karl-Johan Johnsson føler sig ikke uretfærdigt behandlet i FC København, men han savner tydeligere kommunikation fra klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da Kamil Grabara i starten af sæsonen blev skadet, fik Karl-Johan Johnsson kortvarigt chancen, men så blev Mathew Ryan hentet ind.

Australieren vogtede derefter buret fast, indtil Grabara var klar igen, og Johnsson fik derfor ikke den spilletid, han havde håbet og troet på.

I et interview med Fotbollskanalen sætter svenskeren ord på situationen i FCK.

Jeg føler mig ikke uretfærdigt behandlet, men jeg ville gerne have haft tydeligere kommunikation. Da de hentede Mathew, kunne de havde sagt: 'Vi synes ikke, du har holdt niveau den seneste tid, og derfor kommer vi til at hente en målmand, som skal stå i stedet for dig', men det gjorde de ikke.

- Selvfølgelig forstår jeg, at de vil have en backup. Klubben havde snakket med mig tidligere og sagde, at jeg var en fantastisk backup, og at jeg skulle spille, hvis der skete noget med Kamil.

- Da der gjorde det, troede jeg, at de ville hente en backup til mig. Da Kamil blev skadet, sagde de med det samme, at de ville have endnu en målmand ind, så det vidste jeg, men jeg vidste ikke, at det skulle blive en som Ryan.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Johnsson savner tydeligere kommunikation fra FCK
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Samtidig vil jeg være tydelig med, at der ikke er nogen hard feelings fra min side, siger Johnsson til Fotbollskanalen.

Han ønsker ikke at forholde sig til det nylige mundhuggeri mellem Grabara og Ryan, som du kan læse meget mere om her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

32-årige Karl-Johan Johnsson vil gerne spille, men har også forståelse, når han ser på kvaliteten hos Ryan og Grabara.

- Det er, som det er. Jeg har trænet videre. Kamil blev skadet i starten af sæsonen, og så fik jeg fire kampe. Det føltes helt okay, især med tanke på at jeg ikke har spillet ret meget det seneste halvandet år. Det var fedt at få lidt kampe, men det blev bare fire, for så blev Mathew jo hentet ind.

- Når jeg så, at Mathew var på vej ind, tænkte jeg med det samme: 'Oj, han kommer ikke hertil for at sidde på bænken', og sådan blev det jo heller ikke. Jeg har måtte kæmpe videre, og Mathew har gjort det vældigt godt, så der er ikke så meget at sige til det.

- Jeg har svært ved at se, at der er større konkurrence på målmandspositionen i nogen anden skandinavisk klub, end hvad vi har. Samtidig er det sjovt at træne. Både Kamil og Mathew er sygt dygtige. Der er rigtig god kvalitet på træningerne, hvilket giver ganske meget, selv om man savner at spille, siger Johnsson.

Svenskeren har kontraktudløb til sommer og tvivler på, at en forlængelse bliver aktuel.

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0