2023-02-03 17:23:54

Kamil Grabara sætter ord på Ryan-tweet: Jeg fortryder det ikke

Kamil Grabara har nu fået slået fast, at han på ingen måde fortryder, at han valgte at stikke til Mathew Ryan på Twitter i forbindelse med VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

4 - 1

ELF

Da Mathew Ryan skiftede fra FC København til AZ Alkmaar, var det på samme tid det sidste kapitel i dramaet mellem australieren og Kamil Grabara.

De to keepere havde gennem længere tid haft en kamp både på og uden for kridtstregerne hos FCK, hvor det hele kulminerede i forbindelse med VM-slutrunden.

Her kom det nemlig frem, at Ryan mente, at det var en politisk beslutning fra FCK’s side af, at han ikke var førstemålmand. Grabara formåede dog at give igen på Twitter.

Her stak Grabara nemlig til Ryan, som havde begået et stort drop mod Argentina, da polakken skrev følgende:

- Must have been politics, for sure.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Kamil Grabara sætter ord på Ryan-tweet: Jeg fortryder det ikke
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Men hvorfor valgte Grabara at skrive det nu famøse tweet om Ryan?

Det fik bold.dk svar på i Portugal på FC Københavns træningslejr, da Grabara for første gang valgte at kommentere på episoden

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var nok komplet unødvendigt, ikke? Hvis folk får en ny chance for at gøre nøjagtigt det samme, vil de fleste nok have ændret det.

-  Det var unødvendigt, men jeg fortryder det ikke, fordi jeg havde fuld kontrol over, hvad jeg gjorde, så jeg kan ikke rigtigt sige, at jeg fortryder det.

- Det svarer lidt til, at man har slået en ihjel og fortryder det efterfølgende. Var der brug for, at jeg skrev det? Nej, selvfølgelig ikke. Men hvis jeg skal være ærlig, vil jeg med glæde være den person, som man giver skylden.

- Du kan enten være ærlig eller få folk til at tro, at du er ærlig. Hvis I havde været fair, havde I nok spurgt om, hvad min reaktion var til en anden persons dumme kommentar, siger Kamil Grabara til bold.dk og resten af den fremmødte presse.

Dramaet er nu slut, men inden Ryan fløj videre til hollandsk fodbold, nåede Grabara da at tage afsked med ham.

Og den polske FCK-keeper slår fast, at han ikke har noget imod Ryan, men han ville dog aldrig have taget den samme beslutning som australieren. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den første dag, hvor vi kom tilbage fra VM, gav jeg ham hånden. I må ikke misforstå mig, fordi jeg synes, at han er en god målmand, og jeg ønsker ham alt det bedste. 

- Jeg har været glad for konkurrencen, men har I nogensinde set mig gå ud og sige, at det handlede om politiske årsager? Nej vel. Hvis jeg er i skarp konkurrence med en, og jeg tydeligt kan se, at jeg ikke er den bedste, vil jeg være den første til at indrømme det, lyder det fra Kamil Grabara.

Kamil Grabara og FC København vender tilbage til Superligaen den 19. februar, hvor de skal op imod Silkeborg.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

4 - 1

ELF

36 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0