2022-08-13 08:30:14

Khocholava og Daramy udgik: Det er bekymrende

FC København er blevet ramt af nye problemer på skadesfronten, da David Khocholava og Mohamed Daramy udgik fredag, og det er ikke godt, når FCK har en Champions League-kvalkamp på tirsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

FCK

1 - 3

RAN

47'
1 0
Valdemar Lund
Mål
58'
1 1
Marvin Egho
Mål
60'
1 2
Frederik Lauenborg
Mål
70'
1 3
Hugo Andersson
Mål

Det startede ellers med en stor fest i Parken, da FC København fejrede 30 års jubilæum, men fredag aften udviklede sig i stedet til en decideret skuffelse for værterne.

Københavnerne løb nemlig ind i et 1-3-nederlag til Randers i 3F Superligaen, men der kom flere ridser i lakken for Jess Thorup og co.

Inden der var spillet 30 minutter af opgøret, måtte cheftræneren nemlig udskifte David Khocholava og Mohamed Daramy, som udgik med skader.

FCK skal ud og jagte et Champions League-gruppespil på tirsdag i kampen mod Trabzonspor, og derfor var det ikke den mest optimale optakt, siger Thorup efter opgøret.

- Det er sgu svært for mig at sige, hvordan det ser ud. Khocholava fik noget med skulderen, men hvad der lige skete, det ved jeg ikke. Daramy kunne mærke noget og bad om at komme ud.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Khocholava og Daramy udgik: Det er bekymrende
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Jeg har ikke fået nogle updates på dem, men det er klart, at det er bekymrende, at vi skulle skifte dem ud, når vi har den kamp tirsdag. Det er to så vigtige spillere, som spillede en god kamp mod Brøndby.

- De er en vigtig del af vores måde, som vi vil gøre vores ting på, så det er selvfølgelig ærgerligt. Der skal dog lyde en stor ros til Valdemar Lund, som spillede en fremragende kamp, men det var selvfølgelig ærgerligt, at vi skulle skifte så tidligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jess Thorup fortalte desuden, at Peter Ankersen ikke var med fredag grundet en skade i anklen, mens Nicolai Boilesen fortsat er tvivlsom.

Det er tirsdag aften klokken 21:00, at FC København tørner sammen med Trabzonspor i det første af to opgør i Champions League-kvalifikationen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

FCK

1 - 3

RAN

47'
1 0
Valdemar Lund
Mål
58'
1 1
Marvin Egho
Mål
60'
1 2
Frederik Lauenborg
Mål
70'
1 3
Hugo Andersson
Mål

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0